Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laat je baby heerlijk ontspannen

  Je kent floaten wellicht al als een heerlijke manier om te ontspannen. Maar wist je dat floaten ook allerlei voordelen heeft voor je baby?

  Bij een floatsessie drijft je kindje met een bandje om de hals in een badje, waarvan het water de lichaamstemperatuur heeft. Doordat je baby vrij kan bewegen, kan het helemaal ontspannen en tot rust komen. Een half uurtje dobberen heeft allerlei gezondheidsvoordelen:
  Baby Spa Nova Vie Nissewaard heeft 2 baden, waardoor de medewerkers maximale persoonlijke aandacht kunnen geven aan jou en je kindje. Zo kan het onder andere krampjes, reflux of obstipatie tegengaan, en de spierontwikkeling, de longcapaciteit en het uithoudingsvermogen vergroten. En het is ook nog eens gewoon een fijn moment voor je baby en jezelf! Ook leuk is een ‘Float & Photo’, waarbij de floatsessie vastgelegd wordt door een professionele fotograaf.

  Shantala babymassage
  Aansluitend aan een floatsessie, of los daarvan, kun je je baby bij Nova Vie laten masseren. Babymassage versterkt de band tussen ouder en kind. Het geeft een gevoel van geborgen zijn, en dat heeft jouw baby nodig, omdat een baby in het begin van zijn of haar leven een heleboel indrukken opdoet, zoals lawaai, licht, kou en warmte. Een baby kan vanaf 6 weken gemasseerd worden. Uiteraard zit er geen leeftijd aan vast tot wanneer je de massage kunt geven aan jouw kindje. De lichaamstaal is de enige taal die de baby kent en dus gebruikt. Babymassage is een communicatie tussen ouder en kind zonder woorden.
  Je kunt ook leren om zelf je baby te masseren! Bij de cursus shantala babymassage van Nova Vie leer je stap voor stap om vanuit je eigen gevoel je kind met aandacht te masseren. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht voor jou en voor je baby.

  Winkel
  Nova Vie heeft ook een winkel in zwangerschaps- en babykleding en speelgoed. De winkel is 4 jaar geleden opgezet door Glenda van Ringelenstijn van Verloskundigepraktijk Spijkenisse, die zag dat het aanbod in zwangerschapskleding in de omgeving niet overhield. Daarom is ze zelf een winkel begonnen, waar ook babykleren te vinden zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply