Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je benen zien!
  Rate this post

  In het voorjaar en de zomer is het weer de ­hoogste tijd om je benen te laten zien. Deze komen het best tot hun recht met de mooie beenmode van het ­nieuwe seizoen: panty’s in huidkleur of fleurige prints en sokken in allerlei soorten en maten. Voor elke gelegenheid en situatie is er een passende oplossing.

  Caminada Beenmode en Ondermode is een begrip in Gouda en omgeving. Naast een zeer grote basiscollectie beenmode hebben we ook dames-, heren- en kinderondermode. Ook voor herenbadjassen, pyjama’s en zwemgoed kun je bij ons terecht. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Advies, een persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid zijn voor ons van groot belang. Kijk ook eens op onze Facebookpagina!

  Cadeaubonnen
  Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Een cadeaubon van Caminada Beenmode past altijd! Ieder gewenst bedrag is mogelijk. De bonnen zijn tot een jaar na afgifte inwisselbaar. Corrigerend ondergoed Je vrouwelijke vormen komen nog beter tot hun recht met ons corrigerend ondergoed. Je kunt bij ons terecht voor lijfjes, body’s en onderjurken in vrouwvriendelijke materialen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply