Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je benen zien
  Rate this post

  In het voorjaar en de zomer is het weer de hoogste tijd om je benen te laten zien. Deze komen het best tot hun recht met de mooie beenmode van het ­nieuwe seizoen. Panty’s in huidkleur of fleurige prints en sokken in allerlei soorten en maten. Voor elke gelegenheid en situatie is er een passende oplossing.

  Eén van de meest verkochte kleuren onder de panty is de huidkleur. Er zijn veel diverse tinten in de handel en daarom is het verstandig om je goed te laten adviseren bij de aanschaf van de juiste (huid)kleur. Er is een grote keuze aan materialen: van dik tot dun en van mat tot glanzend. Er is zelfs een invisible panty die zo dun is dat je hem nauwelijks ziet. Ideaal bij warm weer want hij heeft ook nog eens een verkoelende werking. Verder zie je deze zomer ook veel huidkleurige fantasiepanty’s. Een trend is bijvoorbeeld de panty met een werkje erin waarbij het lijkt of je een ­tatoeage hebt. Maar uiteraard zijn er voor het nieuwe ­seizoen ook allerlei leuke en frisse kleurtjes en dessins te koop. Voor iedere gelegenheid is er een panty te koop! Bij Kousen Janssen lingerie en beenmode vind je de ruimste collectie van de regio Zwolle.

  Sokken
  Dat geldt overigens ook voor de sokken. Eigenlijk is het aanbod in jaren niet zo kleurrijk geweest. Wil je echt iets aparts, kies dan eens voor leuke fantasiesokken met prints van visschubben, zebra’s of papegaaien.
  Innovatieve garens geven veel verbeteringen, zoals de ­‘vitalising’ sokken, die de bloedsomloop ondersteunen ­wanneer je lang moet reizen, staan of lopen.
  Kousen Janssen lingerie en beenmode bestaat al 65 jaar en heeft een grote keuze aan sokken voor zowel mannen, (zwangere) vrouwen als kinderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply