Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je eens goed doorlichten
  Rate this post

  Loop je al langer rond met klachten, waar je huisarts niets mee kan? Dan is er nog veel mogelijk om tot een betere gezondheid te komen; meer dan je denkt. Marjolein Klingenberg van de praktijk Kaima for Well-Being kan je helpen om je lichaam weer in balans te brengen.

  Marjolein is gespecialiseerd in Shiatsu-behandelingen en andere vormen van massage, en biedt ook personal coaching. Met haar 26-jarige ervaring weet zij wat het meest effectief is om een klacht mee aan te pakken. Vaak gebruikt ze een combinatie van verschillende behandelingen, die elkaar versterken voor het beste resultaat.
  De behandelingen kunnen bijvoorbeeld je chronische klachten verzachten, en kan sommige klachten zelfs laten verdwijnen.

  Pidjet
  Een van de behandelingen waar Marjolein mee werkt, is Pidjet, een Indonesische massage. Hierbij maakt ze gebruik van doeken, cupping, schraapstenen of munten, om te werken aan een bepaalde klacht. Met behulp van deze objecten gaat Marjolein op zoek naar de punten op het lichaam die voor problemen zorgen. Vervolgens masseert ze de knelpunten weg.

  ‘Down to earth’
  Er is overigens niet zweverigs aan de aanpak van Marjolein; je hoeft er niet in te geloven of ervoor ‘open te staan’. Een behandeling werkt of werkt niet, en sommige successen zijn nu eenmaal niet te verklaren.

  APK voor het lichaam
  Natuurlijk kun je gewoon een afspraak maken om langs te gaan bij de praktijk als je al een klacht hebt, en het is beter om klachten te voorkomen. Daarom is het geen gek idee om eens in de zoveel weken langs te gaan bij de praktijk om je eens goed te laten doorlichten; een soort APK voor het lichaam dus. Zo is de kans groter dat je fysiek en emotioneel gezond blijft. Wanneer je al langere tijd rondloopt met klachten, kan Marjolein de pijn verzachten of wegnemen, of je leren om beter om te gaan met de klachten.

  Workshops
  Om te voorkomen dat je klachten krijgt, is het nuttig om tips aangereikt te krijgen rond wat je met je klachten kunt doen. Als je bijvoorbeeld een kantoorbaan hebt, is de kans groot dat je te lang achter elkaar op je stoel zit, en ook nog eens een verkeerde zithouding hebt. Daarom geeft Marjolein ook workshops, waarbij ze je leert om je bewust te zijn van je lichaam. Een workshop duurt twee uur, en is er niet alleen voor bedrijven, maar ook bijvoorbeeld voor groepen vrienden of vriendinnen of familieleden.
  De workshops worden ondersteund met simpele oefeningen en soms met materialen, zoals een tennisbal. Marjolein kijkt wat er al in het bedrijf aanwezig is of in huis. Je hoeft dus geen extra uitgaven hiervoor te doen.
  Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid, en met een workshop weet je hoe je zelf kunt werken aan een betere gezondheid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply