Rate this post
 • Laat je eens mooi opmaken
  Rate this post

  Zin om jezelf eens lekker te verwennen met mooie make-up of een gezichtsmasker? Maar dan wel in de vertrouwde omgeving van jouw eigen huis? Dat kan!

  Erica Steeman Koenders van Erica’s Visagie in Zutphen komt graag naar jou toe. Als visagiste en huidverzorger komt Erica bij mensen thuis voor de professionele verzorging van make-up en huid tegen bijzonder betaalbare tarieven. Passende bruidsmake-up voor de mooiste dag van je leven? Opmaken voor een dagje modellenwerk? Een gala of een andere feestelijke aangelegenheid op de agenda? Erica verzorgt in alle gevallen een sprankelende visagie, die niet alleen de gezichtskenmerken op een fraaie wijze accentueert, maar ook is afgestemd op de te dragen outfit.
  Erica’s Visagie voorziet ook in eenvoudige haarstyling en gezichtsverzorging en geeft advies over aankoop en efficiënt gebruik van cosmetische producten. Diverse verwen­behandelingen van handen en voeten zijn ook mogelijk.

  Ideaal voor een (vrijgezellen)feestje is een workshop waarbij deelnemers leren om hun eigen make-up aan te brengen. Erica presenteert verrassende out-of-the-boxsuggesties, die leiden tot nieuwe inzichten en verrassende resultaten. Het camoufleren van vlekjes, wallen en andere oneffenheden met make-up komt ook aan bod, net als het gebruik van foundation, poeder, rouge, eyeliner, oogschaduw, lipstick en gloss.
  Kiezen voor een andere soort behandeling tijdens de workshop, zoals hand- en nagelverzorging of voetverwennerij, kan natuurlijk ook.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply