Rate this post
 • Laat je emoties verzachten
  Rate this post

  Wat geef jij voor antwoord wanneer iemand je de vraag stelt: ‘Wat is je allergrootste wens?’ Misschien een groot huis? Je droombaan vinden? Of is het: gezond blijven? Het laatste klinkt wellicht als cliché, maar wanneer je gezondheid in gevaar komt, is dat moeilijk en staat je wereld even stil. Zo ook wanneer je gediagnostiseerd wordt met de ziekte kanker.

  Vanaf dat moment voel je een wervelwind van emoties door je lichaam gaan. Het ene ogenblik voel je de drang om te huilen, terwijl je het andere moment gefrustreerd bent dat dit jou moest overkomen. Door het verlies van je gezondheid kom je in een rouwproces terecht.
  Het kan ook zijn dat je verliesgevoelens ervaart doordat je omgeving verandert. Het wordt bijvoorbeeld lastiger om met je kinderen te spelen of je kunt niet meer aan het werk door de lichamelijke gevolgen. Voel je vrij om je emoties te allen tijde te uiten. Wanneer je jouw emoties opkropt, kan dit namelijk voor meer problemen zorgen.

  Ondersteuning
  Merk je dat je vastloopt in dit proces, dan kan ik je hierbij helpen en ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld met een emotie-opstelling in combinatie met 100% pure essentiële oliën. Aan iedere emotie is een olie verbonden. Door tijdens de opstelling te voelen in je lichaam welke emotie de aandacht vraagt, komen we er samen achter welke oliën je hierbij het beste kunnen ondersteunen. Met de biotensor, een energetisch instrument, test ik vervolgens hoeveel druppels per olie je nodig hebt en hoe je deze oliën het beste kunt inzetten. Dit kan aromatisch, oftewel via inademing, of topisch, dus op de huid. Zo kan ik een persoonlijk op maat gemaakte roller voor jou creëren. Met deze roller kun je de komende tijd dan thuis aan de slag.’

  Meer rust ervaren
  ‘Mijn advies is om de olie in ieder geval ’s morgens en ’s avonds onder je voetzolen te smeren. Daarnaast kun je de roller ook inzetten op momenten dat de emoties meer aanwezig zijn, door aan de olie te ruiken of deze op de binnenkant van je polsen te smeren.
  Door de oliën worden de scherpe randjes van jouw emoties afgehaald en wordt het allemaal wat zachter. Zo zul je wat meer rust ervaren in een heftige periode.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply