Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je energie weer stromen
  Rate this post

  Ben jij zo iemand die haar emoties vaak wegdrukt? Wist je dat dit grote invloed kan hebben op je geestelijke en lichamelijke gezondheid? Grote kans dat je regelmatig te maken hebt met hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid of misschien zelfs chronische pijnklachten, algehele malaise of een gevoel van onevenwichtigheid!

  Gelukkig is daar wat aan te doen. ‘Via drukpuntmassage maak ik weer ruimte vrij, zodat opgehoopte spanning en energieën weer vrijelijk kunnen doorstromen’, legt Ans Tijhuis uit. Met haar heldervoelende vermogens is zij in staat om sneller de oorsprong van je klacht in te voelen. ‘Alleen massage is vaak onvoldoende. Vele klachten hebben een diepere oorzaak en om dit aan te pakken, begeleid ik de cliënt naar het onderliggende pijnlijke ‘kindstuk’ te gaan. Juist in onze kinderjaren ontstaan er vaak diepe wonden waardoor we beperkende overtuigingen zijn gaan hanteren. Zo kan het zijn dat je jezelf niet waardevol genoeg vindt, voor van alles en nog wat angstig bent, continu je zin door wilt drukken, alles onder controle wilt houden of je altijd hard en stoer opstelt. Deze pijnstukken noemen we ook wel overlevingsmechanismen en we komen deze patronen vaak tegen op de werkvloer of in relaties met anderen.
  Juist deze overlevingsmechanismen zijn over het algemeen de oorzaak van geblokkeerde energieën en creëren uiteindelijk emotionele, psychische of lichamelijke klachten. Deze pijnstukken gaan we transformeren en helen door je zelfhelende vermogen aan te spreken.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply