Rate this post
 • Laat je gewrichten herschikken
  Rate this post

  Iedereen zit wel eens niet lekker in zijn vel. Het maakt niet uit hoe je daaraan komt, maar hoe kom je ervanaf? Dat is nou ­precies waarvoor je bij YouYou terecht kunt.

  Wat doen we bij YouYou
  Op basis van spiertesten (uit de kinesiologie) balanceer ik je eerst helemaal. Daardoor worden alle interne energieblokkades opgeheven, en kan je energie weer lekker doorstromen.
  Een van de behandelmogelijkheden daarna is een Quantum Touch behandeling. Dit is een praktische behandelingsmethode die kan helpen bij het verminderen of oplossen van zeer veel verschillende fysieke klachten. Tijdens een Quantum Touch behandeling legt de behandelaar de handen op de pijnlijke plek van je lichaam. Door het overdragen van positieve energie met behulp van van specifieke ademhalings- en concentratietechnieken herstelt de energetische onbalans van het behandelde lichaam zich. Gewrichten kunnen zich gaan herschikken en organen, systemen en klieren worden in balans gebracht, met als gevolg dat pijn en ontstekingen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Een Quantum Touch behandeling is pijnloos. Tijdens de behandeling ervaar je warmte, kou, beweging of niets. Jouw ervaring is uniek en voor ieder mens verschillend.
  Je staat versteld van de resultaten!
  Nieuwsgierig geworden? Neem contact op en maak een afspraak om je te laten testen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply