Rate this post
 • Laat je ‘harde schijf’ opschonen
  Rate this post

  Voor veel mensen is het volgende herkenbaar: malende gedachten die door je hoofd gaan en de ‘uit’-knop is niet te vinden / onzekerheden over jezelf, je relatie(s), je baan, je financiën, je gezondheid / er wordt gezegd ‘Je moet dit loslaten’ en je vraagt je af hoe je dingen kunt loslaten, en het gevolg is dat het juist sterker wordt / oordelen over jezelf: het kan beter, mooier, perfecter enzovoort. Klinkt dit allemaal zwaar voor je? Tja, en zo is het voor veel mensen.

  Kan dit anders? JA! Hoe dan? De Bars van Access Consciousness™ zijn 32 punten op het hoofd die, wanneer ze licht aangeraakt worden, als het ware alle beperkende en belemmerende overtuigingen over welk onderwerp dan ook en die vastzitten in jouw systeem, deleten en herprogrammeren. Je harde schijf wordt als het ware opgeschoond. Je ‘junkmail’ wordt verwijderd, waardoor er ruimte en rust ontstaat in jezelf.
  Enkele cliëntervaringen: ‘Wauw, wat ben ik toch blij dat Access Consiousness™ in mijn leven gekomen is. In een paar maanden tijd ziet mijn leven er al zó anders uit. Van iemand die bijna altijd maar thuis op de bank lag en eigenlijk niets deed, naar iemand die nu continu iets te doen heeft en dus nog maar weinig thuis zit.’
  Een 80-jarige vrouw: ‘Ik weet niet wat je doet, maar het geeft mij rust en ruimte.’
  ‘Ik wil je even zeggen dat ik net de lucht geklaard heb met mijn partner, en dat datgene wat jij doet mij daarvoor geholpen heeft… En ik snap er niets van!’
  Dat is het leuke van de Bars: je hoeft niks te ­zeggen, niks te weten… Het gebeurt gewoon. Hoe wordt het beter dan dit?
  Privésessies en Bars-trainingsdagen geef ik bij mij thuis in Rotterdam en zijn voor iedereen geschikt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply