Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je huid deze feestdagen stralen!
  Rate this post

  Het einde van het jaar nadert en je wilt jezelf weer een oppepper geven. Even bijkomen van alle stress en jouw vermoeidheid vanbinnen en van buiten aanpakken. Stress kan immers een grote aanslag doen op je huid. Je cortisolniveau stijgt, waardoor de huid meer talg aanmaakt en er huidontstekingen kunnen ontstaan.

  Wanneer je ook nog eens een dagje ouder wordt, krijgt je huid het steeds zwaarder. Lijntjes en rimpels nestelen zich dieper in de huid en je huid begint meer te hangen. Om deze feestdagen weer stralend voor de dag te komen, kun je bij Huidsalon Jeanette terecht voor verschillende huid- en schoonheidsbehandelingen.

  Anti-aging en ontspanning in één
  Zo kun je tegelijkertijd genieten van een anti-agingbehandeling en wellness-ervaring in één met een La Colline-behandeling. Je krijgt dan een bindweefselmassage met unieke celvernieuwende producten. Het masseren van het bindweefsel stimuleert de doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en je minder last hebt van onzuiverheden. Bovendien worden werkstoffen weer beter opgenomen. Niet alleen krijg je weer een frisse en jonge uitstraling, maar je voelt je ook zo. De behandeling heeft een ontspannend effect op het hele lichaam, waardoor je je weer als herboren voelt.

  Ontcijfer je huid
  Er is tegenwoordig zo’n groot aanbod in huidverzorging, dat het knap lastig is om te weten welke verzorging het beste is voor jouw huid. Aan de hand van MY SKINCAUD kun je jouw huid daarom grondig laten analyseren. Het is namelijk een soort dna-test die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt en je vertelt welke serums, producten en behandelingen je huid nodig heeft om weer mooi en gezond te worden. Je kunt de test zelf thuis uitvoeren met de SKINCAUD-kit. Na de uitslag bespreken we in onze salon welke producten en behandelingen het beste zijn voor jouw huid.

  Gelegenheidsmake-up
  Om je natuurlijke schoonheid te benadrukken, is het ook mogelijk om je te laten opmaken met professionele gelegenheidsmake-up. Je bent dan verzekerd van een feestelijke look die jouw beste eigenschappen naar voren laat komen. Of je nu voor een opvallende glitterlook of de perfecte smokey eye gaat, de make-up wordt altijd afgestemd op jouw huidtype en persoonlijke wensen. Er wordt gewerkt met de 100% minerale make-up van Youngblood Mineral Cosmetics, die zelfs geschikt is bij een allergische huid, acne of rosacea. Zo kan elke vrouw zich weer zelfverzekerd voelen met passende make-up.

  Word de mooiste versie van jezelf!
  Jeanette en haar team hebben één duidelijke missie: jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Jeanette: ‘Iedereen verdient het om zich mooi te voelen, en lekker in zijn of haar vel te zitten. Mijn collega’s en ik staan voor je klaar om je huid te verbeteren door middel van onze (huidtherapeutische) behandelprogramma’s. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat schoonheid óók van binnenuit komt, kijken we naar het totaalplaatje. We combineren uiterlijke verzorging (van top tot nét niet je teen) met gezond leven en een uitgebalanceerd voedingspatroon, eventueel aangevuld met supplementen. Je zult zien dat je huid weer gaat stralen, en jij dus ook!’

  Wat is Pascaud?
  Heeft je huidconditie nog een extra boost nodig, dan kan een behandeling met Pascaud uitkomst bieden. Dit is een behandeling die door een combinatie van vier hoogstaande technieken jouw huid van binnenuit verbetert. Niet alleen strijkt deze behandeling de contouren van je lichaam weer glad, het bestrijdt ook tekenen van huidveroudering én verstevigt de huid. Zo kan de hele huid aangepakt worden, van je gezicht tot aan je benen. Omdat de werkstoffen tot in de diepere huidlagen reiken, zie je blijvend resultaat. De huid wordt namelijk gestimuleerd om weer collageen en elastine aan te maken. Bovendien zullen oneffenheden als lijntjes, rimpels en cellulite naar de achtergrond vervagen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply