Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je huid op een natuurlijke manier verjongen
  Rate this post

  Eén van de meest voorkomende oorzaken van huidveroudering en -problemen is een slechte doorbloeding. Die doorbloeding kan verbeterd worden door de bloedcirculatie te beïnvloeden.

  De hannah Bindweefselmassage is daarvoor een absolute aanrader. Deze massage van het diepere gelegen onderhuidse bindweefsel stimuleert het bindweefsel en gaat het huidverouderingsproces tegen. Hierdoor wordt er aan langdurige huidverbetering en resultaat gewerkt. Behalve dat de massage huidverbeterend werkt, is dit ook een zeer aangename en ontspannen massage! De hannah Bindweefselmassage houdt je huid stevig, voorkomt rimpelvorming of gaat die tegen en heft verklevingen op. Door massage van het onderhuidse bindweefsel wordt de huid geactiveerd, verbeterd en in conditie gehouden. Verslapping van het onderhuidse bindweefsel worden geremd, waardoor de huid gelift en steviger wordt.

  Betere doorbloeding
  De hannah Bindweefselmassage zorgt er onder andere voor dat histamine vrijkomt. Histamine zorgt voor vaatverwijding en daarmee voor een betere doorbloeding. Door de verhoogde doorbloeding worden werkstoffen sneller in de huid opgenomen en wordt de zuurstoftoevoer verhoogd. Het resultaat is een vitalisering van de huidconditie. Met de Bindweefselmassage op jongere leeftijd zorg je voor een betere conditie van je huid en ga je rimpelvorming op latere leeftijd tegen. Door iedere 4 tot 6 weken het bindweefsel te laten stimuleren door deze unieke massagetechniek, voorkom je dus vroegtijdige huidveroudering!

  Resultaten hannah Bindweefselmassage

  – verbetering van de huidconditie
  – verbetering van de opname van werkstoffen
  – versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  – bevordering van de celdeling
  – verbetering van de huidstructuur en huidteint
  – vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  – verbetering van de huidweerstand

  ‘Ik geloof in een huid laten stralen’
  Tessa: ‘Ik ben in 2005 begonnen met de opleiding voor pedicure, en direct na deze opleiding heb ik de opleiding Schoonheidsverzorging gedaan. Skinpoint was zojuist gestart door mijn moeder. Als moeder en dochter in de zaak zijn we lang een sterk team geweest. In 2012 ben ik gaan werken bij Dermappeal, waar ik training gaf aan schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Op 1 januari 2018 heb ik Skinpoint overgenomen. Klanten kunnen er terecht voor de hannah Bindweefselmassage, peelings, microdermabrasie, microneedling en permanente make-up. Ik geloof niet in rimpelloos ouder worden; ik geloof in een huid laten stralen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply