Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je huid stralen met retinol!
  Rate this post

  Ben je bekend met retinol? Je weet wel, dat krachtige anti-ageing-ingrediënt dat fijne lijntjes en rimpels zichtbaar gladder strijkt, onzuiverheden op afstand houdt, textuur en teint verbetert en je huid ongelofelijk laat stralen? Deze absolute ster onder de actives presteert nu beter dan ooit!

  Het wetenschappelijk erkende ingrediënt retinol behoorde al tot de top der actieve werkstoffen, maar werd onlangs door het ervaren LOOkX Research & Development team naar een nóg hoger niveau getild. LOOkX ontwikkelde een revolutionair nieuw retinolcomplex, gebaseerd op stam­cellen van de coffea plant en direct liftende ingrediënten: Retinol 2ndG (second generation). De LOOkX Retinol 2ndG producten behoren tot de krachtigste high performance huidverzorgingssystemen op de huidige cosmeticamarkt en vormen een ‘one way ticket’ naar een stevigere, stralende huid.

  Voordelen
  – Werkt zichtbaar verstevigend en liftend
  – Geeft de huid haar volume terug
  – Verzacht lijntjes en rimpels
  – Herstelt zonschade
  – Verbetert de huidtextuur, en maakt de huid zacht en glad
  – Bevordert een egale, stralende teint
  – Vermindert onzuiver- en oneffenheden

  LOOkX Retinol2ndG effect treatment
  Direct een jongere uitstraling en voelbaar resultaat? Boek nu The Retinol2ndG effect treatment! Deze revolutionaire anti-ageingkuur geeft meer en sneller resultaat, werkt zichtbaar verstevigend en liftend door het vernieuwde retinolcomplex: LOOkX Retinol2ndG (second generation). De huid krijgt haar volume terug, wordt zachter en egaler. Lijntjes en rimpels worden verzacht en oneffenheden verminderd. Probeer en ervaar direct het verschil!

  LOOkX Retinol2ndg anti-ageing
  Deze kuur is bijzonder geschikt voor de veeleisende huid, verouderende, grauwe of vermoeide huid, rokershuid en huid met pigmentatiestoornissen. Vraag je huidexpert om advies.

  Samenwerking
  Bij Esther’s Choice zijn we altijd aan het vernieuwen en innoveren. We vinden het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken op het gebied van anti-ageing en trends. Dat hier vraag naar is, bewijst wel de snelle groei van Esther’s Choice. Om je steeds het beste te kunnen blijven bieden op het gebied van anti-ageing, zijn we op 31 maart een samenwerkingsverband aangegaan met de LOOkX Group. LOOkX make-up en Janssen staan al vanaf 2007 bij ons in de salon, maar afgelopen jaar zijn we ook gestart met innoverende producten van LOOkX Skincare. Een aanwinst! De LOOkX Group staat in de schoonheidsbranche bekend als bijzonder innovatief en vernieuwend. We zijn daarom ook heel erg trots op deze samenwerking. We zijn de derde salon in Nederland die dit concept gaat voeren en we zijn de enige salon in het Noorden!

  Naast een nieuw concept en een nieuwe uitstraling passen we ook onze naam aan. Onze nieuwe naam is Anti-ageing & Skin Lounge Esther’s Choice, Powered by LOOkX!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply