Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je huid stralen
  Rate this post

  Wil jij je huid ook laten stralen met een bijzondere decolletébehandeling met goud, zilver of diamant? Dat kan!

  In de vorige uitgave van het ForYou Magazine vertelde schoonheidsspecialiste Sanne Berendsen over de collageenmaskers met diamantpoeder. Dit keer introduceert zij het BeautyFace decolletémasker.
  Het decolletémasker is bestemd voor 3 soorten huidtypen: de rijpe en middle-aged huid, de atopische gestresste huid en de gespannen huid. Het decolletémasker bevat het bijzondere marine collageen. Dit werkt tot 10 keer intenser en is direct zichtbaar na één behandeling. In deze maskerserie wordt het collageen altijd gecombineerd met het bijzondere Hydrogel masker. Specifieke dominante werkstoffen, zoals diamant, parelextract, vitaminen en micro-elementen, bieden voor diverse behoeften een oplossing. Het toegepaste micromarine collageen komt qua structuur het dichtste bij de proteïnenstructuur van onze huidcellen en zorgt voor een mooie, jongere en verzachte uitstraling. Het Hydrogel masker voorkomt verdamping van de werkstoffen en garandeert een optimale opname in diepere huidlagen. Het is een revolutionaire methode om collageen en werkstoffen zo intens mogelijk in de huid te sluizen. Het herstelt de huid, voorziet in een geoptimaliseerde vochthuishouding en beschermt tegen huidveroudering. Pigmentvlekjes worden minder en de huid straalt! De maskers bevatten echte goud-, zilver- of diamantdeeltjes. Goud is een natuurlijke grondstof, bedoeld voor het verminderen van rimpels. Zilver zuivert de huid van toxines en diamant laat je huid stralen.
  Maak nu een afspraak voor een bij je huidtype passende collageenbehandeling, en test gelijk het gezichtsmasker. Dit speciale Hydrogel masker is ook verkrijgbaar als oogmasker.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply