Rate this post
 • Laat je huid weer stralen
  Rate this post

  Je eens zo gave huid is niet zo gaaf meer. In de loop der jaren zijn er verschillende oneffenheden op gekomen. Die steelwratjes in je hals, bij je oksel en onder je borsten waren er ineens en die pigmentvlekken op je gezicht en je handen worden ook steeds duidelijker zichtbaar. Of die altijd blozende wangen. Die had je vroeger ook niet. Je zou zo graag die gave huid weer terug willen.

  Steelwratjes
  Die steelwratjes, die ook wel fibromen genoemd worden, zijn goedaardige uitstulpingen van je huid. Vaak zitten ze op of hangen ze aan een ‘steeltje’, vandaar de naam ‘steelwratjes’. Het is niet helemaal duidelijk hoe ze ontstaan, al lijkt er wel een relatie te bestaan met overgewicht en hormonen. Steelwratjes kunnen geen kwaad, maar zijn wel ontsierend en ze kunnen klachten geven als er kleding langs schuurt.

  Pigmentvlekken
  Die donkere vlekken, die in de loop van de jaren zichtbaar worden op je huid, zijn in principe ook goedaardig en worden pigmentvlekken, ouderdomsvlekken of levervlekken genoemd. Pigmentcellen zijn als het ware gaan samenklonteren als gevolg van zonschade die je in het verleden hebt opgelopen. Dat was grotendeels te voorkomen geweest als je je huid altijd goed had beschermd met een zonnebrandcrème met een hoge factor. Een pigmentvlek kán wel degenereren tot huidkanker en daarom moet je altijd alert zijn op veranderingen in je huid.

  Couperose
  En dan die stralende blos die altijd jouw wangen (ont)siert? Grote kans dat je last hebt van couperose. Het zijn talrijke uitgezette bloedvaatjes die door je huid heen schijnen. Ook dit is volkomen onschuldig, maar het geeft wel een onrustig beeld aan je huid. Couperose kan ontstaan wanneer je gezicht veel aan de zon is blootgesteld, maar erfelijkheid, temperatuurschommelingen, alcoholgebruik en het gebruik van corticosteroïd bevattende crèmes of zalven kunnen de oorzaak zijn.

  Een gezonde, rustige en mooie huid
  Het is natuurlijk fijn dat dergelijke huidaandoeningen geen kwaad kunnen, maar toch wil je er graag vanaf. Je vindt het niet mooi en je zou graag weer een gave en stralende huid willen. Akke de Boer heeft zich gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen en bij haar ben je dan ook aan het juiste adres om van storende oneffenheden als steelwratjes, pigmentvlekken en couperose af te komen. ‘Ik kan je helpen om weer die gezonde, rustige en mooie huid te krijgen. Ik kan jouw huidprobleem effectief aanpakken!’

  Gespecialiseerd in huidverbetering

  Naast fibromen, pigmentvlekken en couperose, biedt Akke ook een oplossing bij andere huidproblemen:
  – acne
  – acnelittekens
  – ongewenste haargroei
  – bindweefselwoekeringen
  – bloedblaartjes
  – spinnaevi
  – mee-eters
  – gerstekorrels
  – xanthelasma

  Gun jezelf die perfecte wenkbrauwen

  Naast behandelingen die je huid verbeteren, helpt Akke je ook om je natuurlijke schoonheid nog meer naar boven te halen. Bijvoorbeeld door het creëren van perfecte wenkbrauwen met microblading. Je wenkbrauwen altijd keurig in model, geen zwarte vegen op je gezicht na een flinke regenbui of na het sporten en tijdwinst bij het ochtendritueel. Wat wil je nog meer?

  Maar weinig mensen worden geboren met perfecte wenkbrauwen. Ze zijn ongelijk, te dun, te licht van kleur. Noem maar op. Het enige wat je daar zelf aan kunt doen, is om ze zo goed mogelijk bij te tekenen met een wenkbrauwpotlood. Maar waarom zou je dat elke dag doen als je ook voor een veel betere, makkelijkere manier kunt kiezen? Een manier waarbij je één à twee jaar plezier hebt van natuurlijke en stijlvolle wenkbrauwen?

  Net echt
  Mooie wenkbrauwen zijn belangrijk voor je gezicht, want ze bepalen voor een groot deel je gezichtsuitdrukking. Ze maken je gezicht een stuk sprekender. Die mooie wenkbrauwen kun je bereiken met behulp van microblading. Het pigment wordt met een soort mesje, bestaande uit twaalf fijne naaldjes, in je huid gebracht. Hierdoor worden de haartjes als het ware op je huid gegraveerd. De Maxxbrows micropigmentatie ziet er heel natuurlijk uit. Het zal niemand opvallen dat jij permanente make-up hebt, want de haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. En die mooie wenkbrauwen blijven onder alle omstandigheden zitten. Tijdens het slapen, douchen, zwemmen, sporten en in de regen. Ze blijven precies zoals ze zijn en je houdt dus onder alle omstandigheden die frisse, natuurlijke look. Na één of twee jaar, maar ook tussendoor, kun je jouw wenkbrauwen laten bijwerken. Alle pigmenten zijn CE-gecertificeerd en hypoallergeen. Volledig veilig!

  Alles rond uiterlijke verzorging

  Bij Akke de Boer Lijfstijlstudio kan iedereen terecht voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging. De specialiteit zijn de behandelingen voor natuurlijke huidverbetering en huidverjonging. Ook voor een extra mooie look ben je bij de studio aan het juiste adres. Akke en haar professionele medewerksters zijn constant bezig met vernieuwing, en houden zich op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply