Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je huid zomerklaar maken
  Rate this post

  De zomer komt er weer aan; tijd om je huid voor te bereiden op de zon! In de zomer heeft je huid andere behoeften dan in andere jaargetijden, en het is ook nog eens zo dat de zon ervoor zorgt dat je huid verslapt. Laat je huid zomerklaar maken bij Complete Skincare, zodat je huid beter weerstand kan bieden aan invloeden van buitenaf!

  De behandelingen die de salon aanbiedt voor de zomer, zijn gericht op anti-aging, hydratatie en huidversteviging. Om je huid te beschermen tegen de zonnestralen, werkt Complete Skincare met mesotherapie. Hierbij wordt een cocktail van vijf ampullen met behulp van hoogfrequente stroom in de huid gebracht en gaan voedingsstoffen en vitaminen een verbinding aan met het collageen en het elastine in de huid. Hierdoor worden rimpels gevuld en wordt het lichaam gestimuleerd om zelf collageen aan te maken, waardoor de huid mooier en gladder wordt en je goed beschermd bent tegen de zon. En je wordt ook nog eens egaler bruin! Mesotherapie wordt aangeboden in een kuur van 3 tot 6 behandelingen, en is er voor diverse huidtypen.
  Complete Skincare kan je ook advies geven over de juiste producten, waaronder zelfbruiningsproducten, en is ook je adres voor gezichtsbehandelingen.
  En ben je best tevreden over je lijf, maar zou je nog af willen van die vetrandjes op je buik, het vet op je dijen of cellulite? Dan is cavitatie een manier om daarvan af te komen. Ook daarvoor kun je terecht bij Complete Skincare.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply