Rate this post
 • Laat je huidprobleem aanpakken
  Rate this post

  Het hebben van een lelijke huid of een huidprobleem is niet leuk. Je schaamt je en durft bepaalde lichaamsdelen niet te laten zien, terwijl de zomer er weer aan zit te komen. Maar er is wat aan te doen. Ga mooi de zomer in!

  Cordula Prent biedt in haar praktijk onder meer een huidverbeteringsmassage aan. Dat is een combinatie van een bindweefselmassage en een pincementsmassage. Deze methode zorgt ervoor dat de fibroblasten in de huid ertoe worden aangezet om collageen te gaan aanmaken. Dit gebeurt met de massage op een natuurlijke manier: met de handen. Met een kuur van ongeveer 6 behandelingen is een duidelijke verbetering te zien: lijntjes zijn vager en de huid is zachter en egaler.
  Je kunt ook bij de praktijk terecht voor massage voor of na een cosmetische ingreep, zoals een ooglidcorrectie. Met behulp van pincementsmassage, lymfedrainage en drukpuntenmassage zorgt Cordula ervoor dat de huid zich heel snel herstelt. Na een week is er niets meer te zien van de ingreep. Verder is de praktijk gespecialiseerd in de behandeling van acne, en als de acne verdwenen is, kunnen littekens en diepere ontstekingen (papels) verminderd worden met pincementsmassage.
  Cordula geeft daarnaast kleuradvies. Heel veel vrouwen lopen rond met de verkeerde kleuren kleding, zodat ze er minder goed uitzien dan ze zouden kunnen. Aan de hand van de kleur van de huid en het haar laat Cordula je zien met behulp van sjaals welke kleuren je het beste staan. In combinatie met de huidverbeteringsmassage kom je tot de kleuren die optimaal passen bij je huid!
  Cordula heeft behalve de opleiding tot schoonheidsspecialiste ook de voortgezette opleiding op niveau 4 (acne, Shiatsu en huidverbeteringsmassage) afgerond. Ook is ze werkzaam als examinator bij de ROC’s en particuliere scholen voor niveau 3 en 4.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply