Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je inpakken!
  Rate this post

  Heb je te maken met een verslapte huid? Met een lichaamspakking kun je ervoor zorgen dat je huid direct weer strak en stevig wordt en die fris en zacht aanvoelt. Bovendien zorgt deze ontspannende behandeling ervoor dat je meer energie krijgt.

  Bij een lichaamspakking krijg je eerst een bodyscrub, die ervoor zorgt dat dode huidcellen worden verwijderd en de poriën open gaan staan, zodat huid voorbereid wordt op een goede opname van de werkstoffen die in de pakking zitten. Daarna krijg je een verwarmde pakking op je lichaam, waarna je ingewikkeld wordt in folie. Vervolgens blijf je ongeveer een half uur ontspannen liggen onder een warme deken, terwijl de pakking zijn werk doet. De celstofwisseling wordt geactiveerd, zodat de afvalstoffen beter worden afgevoerd. Bovendien wordt de bloedcirculatie in je lichaam verbeterd. De warmte van de deken zorgt ervoor dat de werking versterkt wordt.
  Na het halve uur wordt de pakking weer verwijderd en krijg je de gelegenheid om weer tot rust te komen. Je voelt je geweldig!
  De totale duur van deze heerlijke verwenbehandeling voor lichaam en geest is ongeveer een uur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply