Rate this post
 • Laat je kind weer stralen!
  Rate this post

  Niks is zo erg als de situatie dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Heeft je kind last van spanning of is het extreem druk, en wil je graag weten wat er speelt, dan is ­voetreflexologie zeker een optie!

  De voet weerspiegelt het gehele lichaam van je kind. Via massage van de reflexzones wordt het lichaam geactiveerd om blokkades op te heffen, met een ontspannen kind als resultaat!
  Esther van der Landen van Walk of Life: ‘Het behandelen van kinderen is heel speciaal. Als ze bij mij komen, neem ik altijd ruim de tijd om ze aan mijn praktijkruimte te laten wennen en vertel ik ze wat ik ga doen. Vaak hebben de kinderen een knuffel bij zich die ze houvast geeft tijdens de behandeling.
  Het kind vertelt vaak zelf waar het last van heeft of wijst dit aan. Ik ga daarna met de bijbehorende zones in de voeten aan de slag. Het is elke keer weer verbazingwekkend hoe snel kinderen ervaren wat de behandeling doet.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply