Rate this post
 • Laat je levensenergie weer stromen
  Rate this post

  In Praktijk Heart Spirit behandel ik cliënten met de zogeheten ‘Eenheidsheling’. Dit is een heling van lichaam, geest en ziel die het mogelijk maakt om te kunnen doorgroeien naar totale eenheid, verbondenheid en liefde. Deze vorm van heling ruimt beperkende mentale, emotionele en spirituele patronen op die kunnen worden losgelaten, waardoor lichaam, geest en ziel meer in balans komen.

  Mensen lopen vaak vast in hun huidige leefpatroon. Vermoeidheid of zelfs een burn-out kunnen hun werk doen zonder dat men dit voldoende in de gaten heeft. Eenheidsheling laat dan de vastgelopen levensenergie weer stromen.

  Tijdens een Eenheidshelingssessie in een vertrouwde sfeer laat het lichaam belemmeringen sneller los, wat van groot belang is om een stap voorwaarts te maken. Wilt u zich innerlijk ontwikkelen, neem dan de tijd voor dit proces.
  De Eenheidsheling gebeurt op een behandeltafel. Na een oriënterend gesprek raak ik u aan het begin van de sessie kort aan. Zodra de energie stroomt, laat ik u los en blijf ik achter u zitten. Wanneer de energieën hun werk hebben gedaan, is de behandeling klaar en raak ik u opnieuw even aan. Dan neemt u weer in de stoel plaats voor een nagesprek. U drinkt eerst een glas water om losgelaten energieën sneller uit uw lichaam af te voeren, waarna een nagesprek plaatsvindt. In geval van een burn-out ontvangt u tevens
  een voedingsadvies.

  NB: Een Eenheidsheling vervangt geen
  medische behandelingen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply