Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laat je lichaam zichzelf herstellen!

  Zit je niet lekker in je vel en ben je het zat om steeds maar te horen dat je maar met je klacht moet leren leven? Laat dan eens op een andere manier naar je klacht(en) kijken!

  Esther Kleijn: ‘Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen, zoals voetreflexzonemassage, nek- en schoudermassage, ontspanningsmassage, metamorfosemassage, vlinder- en gezichtsmassage, directe hypnose, behandeling met het zelfgenezend vermogen en energetische behandelingen. Bij de massages is het dus mogelijk ook te werken met energie. Door dit te doen, kan ik in diepere lagen komen. Dit maakt dat blokkades kunnen vrijkomen en zorgt voor een nog diepere ontspanning. Als ik werk met energie, ga ik altijd via het ‘hogere zelf’. Dit zorgt ervoor dat de energie daar terechtkomt waar die nodig is. Of anders gezegd: jouw ‘hogere zelf’ weet wat voor jou op dat moment het meest belangrijk is.’

  Mahatma-energie
  Esther: ‘De energie waar ik vooral mee werk, is de Mahatma-energie. Deze energie bevat het gehele spectrum van de bron. Dit zijn 352 stralen. Ter vergelijking: reiki-energie is 1 straal van de bron. Een eigenschap van de Mahatma-energie is dat die harmoniserend en balancerend werkt. Verder werk ik ook met de Angel Light-energie, 5D-energie, rasterenergie, gold healing-energie (zeer geschikt voor kinderen) enzovoort.’

  Voor bijna alle klachten
  ‘De energiebehandelingen zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van de vraag of het doel bepalen we samen met welke energie we gaan werken en wat voor soort behandeling ik ga toepassen. In principe zijn de behandelingen voor iedereen geschikt en voor bijna alle klachten. Voorbeelden zijn stress, vermoeidheid of lusteloosheid, ADHD, autisme, burn-out of depressief gevoel, angsten, slaapproblemen, rouwverwerking, verwerking en loslaten van verdriet, trauma, allergieën en (chronische) wonden.’

  Workshops
  ‘Verder geef ik ook een paar prachtige workshops! Wil je zelf met de Mahatma-energie en/of de Angel Light-energie aan de slag, dan kan dat met de driedaagse workshop Mahatma Avatar van Synthese Basic Class, waarin je leert werken met de Mahatma-energie en tools krijgt die jou helpen om in je eigen kracht te gaan staan en nog meer! In de eendaagse Angel Light-workshop leer je onder andere te werken met de prachtige Angel Light-energie.
  Verder geef ik de eendaagse workshop Ascensie Basic Class. Deze workshop bevordert onder andere de omgang met onze maatschappij. Ook geef ik om de zoveel tijd een energetische opschoningsavond voor een leuk prijsje. Dit geeft je de kans om mij te leren kennen en met mijn manier van werken en de energie te ervaren.’

  ‘We doen het samen’
  Esther Kleijn: ‘Een kleine twee jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen praktijk. De wens om dit te doen ontstond tijdens mijn eigen helingsprocessen, omdat de combinatie met energie meer diepgang kan geven. Uiteindelijk deed ik alles zelf, maar ik werd wel begeleid. Dit is ook het doel van mijn behandelingen en workshops: we doen het samen en gaan ernaartoe dat je uiteindelijk zelfstandig uitdagingen kunt aanpakken.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply