Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je lippen knallen!
  Rate this post

  Wil je een look waarbij je lippen eruitspringen? Ga dan voor de ‘bloemige look’!

  Gezichtsreiniging
  Je begint de bloemige look lekker fris en dat kan natuurlijk door je gezicht te reinigen. Daarvoor kun je de Garnier BIO Citroengras Detox Reinigingsgel en de BIO Face Tijm Toner gebruiken.

  Lippen
  Voor je lippen gebruik je de lipstick Rouge Signature van L’Oréal. Dit is een lekkere felrode kleur. De applicator loopt in een fijn puntje, zodat je de kleur heel nauwkeurig kunt aanbrengen. En dat is maar goed ook, want de lipstick is heel gepigmenteerd. Het fijne van deze formule is dat die heel dun is en comfortbabel aanvoelt. Je voelt de lipstick nauwelijks zitten. Hij heeft een mooie glans en droogt de lippen niet uit, is hydraterend en blijft lang zitten.

  Oogschaduw
  Nóg een voordeel van een felgekleurde lipstick is dat je, doordat je lippen de volle aandacht krijgen, nog maar weinig aan je ogen hoeft te doen. Die kunnen dan ook een rustigere kleur krijgen, bijvoorbeeld met L’Oréal Paris Color Riche Quad oogschaduw – E2 nude lingerie in de kleur ‘smoky’. Het aanbrengen van de oogschaduw is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Je kunt de oogschaduw gewoon met je vingertoppen aanbrengen. Je begint met een lichtere kleur aan het begin van je oog, bij de traanbuis. Dan pak je een smokey-brush en een iets donkerder kleur, en die breng je aan in de arcadeboog, het stukje bot vlak boven je oogbol. Om je ogen iets sprekender te maken, kun je met een compact oogschaduwkwastje de donkerste kleur uit het palet onder je ogen aanbrengen.

  Mascara
  Om de ooglook helemaal af te maken, kun je de L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara gebruiken. Als je de mascara aanbrengt, doe dat dan vooral niet te snel en begin bij de aanzet van de wimpers. Je kunt ook een spiegeltje onder je gezicht houden. Op die manier kun je goed zien wat je aan het doen bent.

  Blush
  Om de totale look helemaal af te maken, kun je lekker veel blush gebruiken voor een mooie en frisse blos op je wangen. Daarvoor kun je de L’Oréal Paris True Match Blush – 150 Candy Cane Pink gebruiken. Het aanbrengen kun je het beste doen op de appeltjes van je wangen, met een neerwaartse beweging. Tip: lach naar jezelf in de spiegel, want dan zie je het beste de appeltjes van je wangen, en weet je waar je de blush moet aanbrengen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply