Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je ogen stralen
  Rate this post

  Het laatste weekend van maart. De klok gaat een uur vooruit. Zomertijd! Er gebeurt veel buiten; de lente komt eraan. Alle planten en struiken lopen uit, alle bloemen laten hun mooie kleuren zien. Dat geldt ook voor Beautysalon C’est la Vie. In de salon liggen de accenten anders en worden er nieuwe producten geïntroduceerd!

  Een Power Vitamin C treatment of een Power Hyaluronic Treatment zijn wel veel voorkomende behandelingen die in deze tijd ingezet worden. De Power Hyaluronic Treatment heeft nu ook een belangrijke uitbreiding in de lijn: de Power Hyaluronic Eyes & Lashes. Een oogproduct dat opvalt vanwege de slimme combinaties van functies en bestanddelen, waardoor je een liftend effect bij de ogen krijgt.
  De Eyes & Lashes-gel verstevigt de huid rondom de ogen, maar maakt ook de wimpers voller en sterker. Momenteel zijn er veel producten te verkrijgen om de wimpers te laten groeien. Serums en extensions, maar de Power Hyaluronic Eyes & Lashes biedt hetzelfde resultaat van binnenuit. De gel verankert de wimperharen, waardoor die beter gevoed worden en minder snel uitvallen, het verzacht rimpeltjes rondom de oogcontour en vermindert de wallen en donkere kringen.
  Vanzelfsprekend is deze oogbehandeling in de salon te boeken als behandeling, en er zijn thuisproducten verkrijgbaar!

  Tot 3 weken mascaralook
  MaXcara is een semi-permanente mascara voor een mascaralook van 2 tot 3 weken lang! MaXcara is een product waarbij microscopische vezels zich hechten aan de natuurlijke wimpers via een uniek coatingproduct. MaXcara vervaagt geleidelijk met de tijd, en verwijderen is niet nodig. Alleen bij meerdere lagen is het aan te raden om na 3 weken een afspraak te maken voor controle door de schoonheidsspecialiste, ofwel te laten bijwerken ofwel verwijderen van het resterende product.

  Voordelen van MaXcara:
  – waterproof
  – blijft wekenlang zitten
  – bepaal zelf het volume van je wimpers
  – perfect voor vakantie of dagelijks gebruik
  – niet schadelijk voor natuurlijke wimpers

  MaXcara: spectaculair, comfortabel en een karaktervolle oogopslag! Sinds 1 april is deze behandeling (20 tot 30 minuten) te boeken in de salon.

  Permanente make-up
  Permanente make-up is dé manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, huilen of lachen: permanente make-up blijft perfect onder alle omstandigheden. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.
  Dit is ook een oplossing voor veel problemen, zoals niet mooi gevormde wenkbrauwen of bij allergieën. Om zeer uiteenlopende redenen kun je kiezen voor mooi gestylde wenkbrauwen middels permanente make-up. Natuurlijk is permanente make up niet alleen geschikt voor de wenkbrauwen, maar zeker ook als eyeliners! Een intakegesprek kan je duidelijk maken wat voor jou de beste mogelijkheden zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply