Rate this post
 • Laat je onbalans aanpakken
  Rate this post

  Voeding en gezondheid zijn sterk met elkaar verbonden. De spijsvertering in onze maag en darmen speelt daarbij een belangrijke rol, omdat daarmee de opname van voedingsstoffen wordt geregeld. Heb je regelmatig last van buikpijn, maagklachten of steken in de leverstreek? Een slechte spijsvertering kan de oorzaak zijn van chronische ziektes elders in het lichaam.

  In een kinesiologiebehandeling spoor ik de oorzaak van een onbalans in het lichaam op en balanseer ik deze op een pijnloze manier.
  Soms is er sprake van een al dan niet verborgen intolerantie op (voedings)stoffen, waardoor je hele systeem geïrriteerd raakt. Buikpijn, diarree en misselijkheid kunnen ook een uiting zijn van emoties en of een trauma. De maag en darmen geven je dan vaak een seintje dat er iets niet in orde is. Voel je je vaak moe of lusteloos? Dan kan het innemen van bijvoorbeeld probiotica je lichamelijk maar ook geestelijk veel voordeel opleveren. Belangrijk is wel dat je de juiste supplementen inneemt, aangezien het verkeerde gebruik van supplementen je lichaam juist belast. Dit is met kinesiologie allemaal te testen, waardoor je zeker weet dat je de voor jouw klacht en lichaam juiste middelen aangeraden krijgt.
  Uitzoeken waar de onbalans zit en deze verhelpen, zal je helpen weer gezond, fit en vrolijk te worden. Ik verwijs voor de supplementen altijd naar De Wereld van Gezondheid aan het Statenplein in Dordrecht. Hier verkoopt men supplementen van hoogwaardige kwaliteit en is het personeel zeer deskundig. Om de gezondheid van je darm zelf te testen, kun je zowel hier als bij mij in de praktijk een test ophalen. Samen stellen we dan een behandelplan op om jou zo snel mogelijk weer in balans te krijgen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply