Rate this post
 • Laat je spanningen los
  Rate this post

  Een verwarmde massagetafel, heerlijke oriëntaalse geuren, de zachte klanken van ontspannende en mysterieuze Indiase muziek en warme, medicinale olie. Dit zijn in het kort de ingrediënten van een heerlijke Ayurvedische massage.

  Ayurveda is een eeuwenoude gezondheidsleer afkomstig uit het oude India, en de Ayurvedische massage wordt geroemd om haar preventieve werking. Zij stimuleert onder andere de bloedsomloop, het zenuwstelsel en het lymfestelsel, de opname van voedingsstoffen, de door­bloeding van de organen en de uitscheiding van gifstoffen. Zij heeft een versterkende werking op het zenuwstelsel. Door dit alles wordt het lichaam krachtiger en zuiverder en zal men minder snel ziek worden. Daarnaast werkt de massage ook op de subtielere energieën van de mens, zoals die zich in en om het lichaam manifesteren. Deze energieën worden aan het stromen gebracht, waardoor eventuele spanningen, die zich hebben vastgezet, kunnen oplossen en wegvloeien.
  Een Ayurvedische massage duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.
  Bij Ayurveda Massage kun je terecht voor een authentieke Ayurvedische massagebehandeling, waarbij de traditie gerespecteerd wordt en vrouwen alleen door een vrouwelijke therapeut worden behandeld en mannen alleen door een man. Massages kunnen overdag, ’s avonds of, in overleg, ook in het weekeinde worden gegeven.
  Naast massages kun je bij Ayurveda Massage tevens terecht voor het volgen van een Ayur­vedische kookworkshop of zelfs een basis- massageopleiding. Daarnaast zijn wij ook gestart met de verkoop van Energetix magneetsieraden voor zowel mannen, vrouwen en kinderen als huisdieren! Deze sieraden zorgen door onder andere een verbeterde doorbloeding voor blijvende gezondheid en toegenomen levenslust.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply