Rate this post
 • Laat je spieren masseren!
  Rate this post

  Heb je last van je spieren en lukt het je maar niet om ervanaf te komen? Spierpijn is een signaal van het lichaam dat bepaalde spieren extra doorbloed moeten worden. Wellicht dat een goede massage uitkomst kan bieden.

  Nadine Nouwen van massagepraktijk Well­Samen heeft een achtergrond als fysiotherapeut, en heeft een uitgebreide kennis rond het menselijk lichaam en het functioneren van spieren en gewrichten.
  Veel mensen hebben last van bijvoorbeeld pijn in de nek, schouders en/of rug, met ook vaak hoofdpijn tot gevolg. Een klachtgerichte massage geeft ontspanning, waardoor de klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de klacht en de persoon. Meestal volstaan enkele behandelingen met een tussenliggende periode van twee weken. Het is daarna aan te raden om geregeld terug te gaan naar de praktijk voor een ‘APK’ voor het lichaam.
  Nadine neemt bij de intake ruim de tijd voor iedere cliënt. Niet alleen de klacht zelf komt daarbij aan bod, maar ook de cliënt zelf, bijvoorbeeld de werk- en privésituatie en eventuele psychische aspecten. Het hele plaatje is belangrijk om de klacht op de juiste manier te kunnen behandelen. En iedere cliënt krijgt bij het verlaten van de praktijk advies en eventueel oefeningen mee voor thuis.
  Naast klachtgerichte massages geeft Nadine ook onder meer verschillende ontspanningsmassages, zwangerschapsmassages en baby- en kindermassages.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply