Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je sterken door Lakshmi
  Rate this post

  Shri Lakshmi is de oosterse godin van licht, rijkdom en geluk, schoonheid, moed, vruchtbaarheid en liefde. Prachtige zaken die wij allemaal in ons leven willen voelen. En dat is mogelijk, in ieder geval een beetje.

  Als jij wel wat liefde aan jezelf kunt geven, is het fijn dat niet alleen aan de buitenkant te doen. Ook vanbinnen wil je rust en balans ervaren. Even helemaal onthaast.

  Respect voor Moeder Natuur
  Vanuit de kennis van 5000 jaar Ayurveda (oosterse levenkunst), aromatherapie en natuurgeneeskunde heeft Lakshmi Bio Eco Cosmetics een uitgebreid assortiment ontwikkeld. Het merk kent een holistische benadering voor schoonheid, huidverbetering en innerlijk welzijn. De producten zijn gemaakt met respect voor Moeder Natuur en de elementen.

  Meer dan buitenkant alleen
  De producten zijn geschikt voor authentieke behandelingen en (lichaams)massages met respect voor eeuwenoude tradities en rituelen. Maar LakShmi gaat verder dan ‘het zichtbare’. De begrippen ‘puurheid’, ‘rijkdom’ en ‘bewustzijn’ zijn hierbij leidend. De puurheid van de rituelen voel je namelijk van binnen, van buiten en tot in je ziel. De rijkdom aan ingrediënten is, met de natuur als schatkist, een belevingstocht voor je zintuigen. En daarbij is elk bestanddeel bewust, met liefde en respect, gekozen.

  Voor jou!
  Lakshmi is geschikt voor álle vrouwen en mannen. Wil jij een behandeling met Lakshmi-producten? Voor behandelingen en massages werkt Drogisterij De Hazelaar samen met Praktijk Sigrid Bentzon. Maar ook voor Lakshmi huidverzorging, sun-care en andere producten kun je bij Drogisterij ‘De Hazelaar’ terecht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply