Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je tanden zien!
  Rate this post

  Als we het hebben over gezondheid, dan denken we aan voeding, sporten, weinig stress en voldoende slaap. Maar lachen hoort zeker ook in dit rijtje thuis, want lachen is gezond! Helaas is jouw gebit nu niet direct een aaneenschakeling van witte pareltjes en daardoor houd jij je lippen liever op elkaar.

  Wat zonde dat je je schaamt voor je gele tanden. Er is namelijk heel gemakkelijk iets aan te doen: laat je tanden bleken. Schiet je nu in de stress, omdat je denkt dat tanden bleken slecht voor je tanden én voor je portemonnee is? Relax! Bij Tanden Bleken Vlaardingen is het laten bleken van je tanden heel betaalbaar en bovendien wordt er gewerkt met 100 % veilige methoden. Je kunt dus met een gerust hart gaan voor dat mooie, witte gebit.

  De stappen richting een mooi gebit
  Oké, je bent overtuigd en gaat voor een wit gebit. Hoe verloopt dan een behandeling?
  1. Je start met een intakegesprek met een bleekspecialist waarin alle facetten voor een mooi gebleekt gebit besproken worden. De mogelijkheden en jouw verwachtingen worden besproken en vastgelegd. Samen met de specialist bepaal je hoeveel bleeksessies je wenst.
  2. Vervolgens wordt een blauwdruk van je gebit gemaakt, waarin iedere oneffenheid duidelijk wordt aangegeven. Dit is de basis van de behandeling. Eventuele problemen of afwijkingen worden inzichtelijk gemaakt en besproken.
  3. Je neemt plaats in een luxe elektrisch bedienbare stoel en samen gaan jullie, met behulp van een kleurenschaal, de gewenste kleur bepalen. Daarna krijg je een mondspreider in en brengt de specialist een tandspray aan. De bleekgel wordt met een kwastje aangebracht.
  4. De specialist plaatst de LED-lamp vlak voor je tanden en je krijgt een beschermende bril op, zodat je ogen beschermd zijn. Dan wordt de lamp aangezet en begint het bleekproces van circa 20 minuten.
  5. Na de bleeksessie bepaal je samen met de specialist of de gewenste kleur behaald is. Ook krijg je instructies mee naar huis.

  Is het écht veilig? Ja!
  – de bleekgels voldoen aan de cosmeticaverordening
  – je tandglazuur wordt niet aangetast
  – je krijgt geen gevoelige tanden

  De klant is koning
  Ieder bedrijf beweert klantvriendelijk te zijn en het beste advies te geven. Bij BodyNova BV is dit ook écht zo! Dit bedrijf is er volledig op ingericht om jou als klant optimaal te adviseren en te behandelen. Hier ben je geen nummertje, maar een mens met behoeften en wensen. De medewerkers doen er dan ook alles aan om jou op je wenken te bedienen, zodat je ontspannen en tevreden weer naar huis gaat én de volgende keer vol vertrouwen weer terugkomt.

  De voordelen van een bleekmethode bij Tanden Bleken Vlaardingen:
  – 100% veilige behandeling met gebruik van hoogwaardige lampen en bleekproducten
  – persoonlijk advies
  – volledige privacy
  – ontspannen sfeer
  – luxe behandelkamers met televisieschermen
  – je wordt gezien als mens en niet als nummer

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply