Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laat je uiterlijk weer passen bij hoe jij je voelt!

  We willen allemaal graag ouder worden, maar het liever niet zijn. Vooral niet als je je nog lekker fit en vitaal voelt en gewoon midden in het leven staat. Daar hoort dan natuurlijk ook een fris uiterlijk bij. Maar als je in de spiegel kijkt, zie je toch écht wat anders. Een rimpeltje hier, een lijntje daar. De huidveroudering heeft bij jou zo onderhand toch wel heel duidelijk zijn intrede gedaan.

  Voorhoofdsrimpels, fronsrimpels tussen je ogen, lachrimpeltjes die niet meer wegtrekken, een steeds diepere neus-lippenplooi en een kaaklijn die ook niet meer zo strak is als vroeger. Elke keer als je in de spiegel kijkt, stoort het je. Eigenlijk zou je er best wat aan willen laten doen, maar je wilt er niet ‘nep’ uit gaan zien. Het moet wel natuurlijk ogen.

  Injectables
  Botox en fillers worden ook wel ‘injectables’ genoemd. Ze kunnen jouw uiterlijk weer een boost geven. Rimpels vervagen of verdwijnen en je huid ziet er weer frisser en stralender uit. De termen ‘botox’ en ‘fillers’ kom je regelmatig tegen. Ze worden zelfs weleens met elkaar verward. Alhoewel ze beide gebruikt worden om rimpels tegen te gaan, werken ze allebei op een totaal andere manier.

  Botox
  De term ‘botox’ is eigenlijk afgeleid van de medische naam van de vloeistof die ingespoten wordt om bijvoorbeeld je fronsrimpel te ontspannen: botuline toxine. Botox wordt in spiertjes gespoten die bij jou rimpels of lijntjes veroorzaken. Deze spiertjes staan veel onder spanning en trekken daarbij de bovenliggende huid samen. Doordat je huid, als gevolg van huidveroudering, minder veerkrachtig is, ontstaan lijntjes en rimpels. De spierontspanner wordt onder meer gebruikt als remedie tegen fronsrimpels, rokerslijntjes en kraaienpootjes.
  Wist je trouwens dat botox niet alleen gebruikt wordt om rimpels te verminderen of te laten verdwijnen, maar ook vanwege medische redenen? Het is namelijk ook een probate remedie tegen overmatig transpireren en een zogenoemde ‘gummy smile’.
  Ongeveer 48 uur na de behandeling begin je het effect van de behandeling te ervaren en meestal duurt het een week voordat het eindresultaat zichtbaar wordt. Het middel blijft gemiddeld 3 tot 6 maanden werkzaam in je lichaam.

  Fillers
  In tegenstelling tot botox worden fillers niet in spiertjes gespoten maar in de huid of rimpel om deze meer volume te geven. Zo kun je er bijvoorbeeld ook heel mooi (acne)littekens mee behandelen. Er zijn verschillende soorten fillers. Hyaluronzuur is waarschijnlijk één van de bekendste. Deze lichaamseigenstof maakt de slapper geworden gebieden in je huid weer voller, waardoor deze weer jonger en frisser oogt. Hyaluronzuur wordt na verloop van tijd volledig afgebroken door je eigen lichaam en is daarom geheel veilig. Daarnaast maakt TheBodyManager ook gebruik van Profhilo, een dubbel hyaluronzuur waardoor de huid niet zozeer gevuld wordt, maar wel verstrakt. Ook de laser en de ultrasound geven een huidverstrakking. De specialisten van The BodyManager kijken, afhankelijk van jouw huid en persoonlijke situatie, welke soort filler voor jou het meest geschikt is.
  Direct na de behandeling ervaar je het effect van de fillers, maar na twee weken is het uiteindelijke resultaat pas echt zichtbaar. Gemiddeld heb je een jaar plezier van de behandeling.

  Dr. de Weerdt
  De esthetisch arts werkzaam bij TheBodyManager is Dr. Eric de Weerdt, een ervaren specialist op het gebied van esthetische behandelingen. De Weerdt is lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde (NVEG) en al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in injectables en anti-agingbehandelingen.

  Toepassingsmogelijkheden

  Botox
  – voorhoofdsrimpels
  – fronsrimpels
  – kraaienpootjes
  – overmatig transpireren
  – gummy smile
  – tanden knarsen
  – migraine

  Fillers
  – (acne)littekens
  – rokerslijntjes
  – fijne rimpeltjes
  – lippen opvullen
  – wallen en kringen opvullen
  – contourherstel aan wangen, jukbeenderen, neus-lippenplooi, mondhoekplooi en kaaklijn

  Jouw uiterlijk op de eerste plaats
  TheBodyManager, gevestigd in IJmuiden, is een jong en dynamisch schoonheidsinstituut dat jouw uiterlijk op de eerste plaats stelt. Je kunt er onder meer terecht voor een CACI-behandeling (facelift zonder snijden), botox, fillers, cryolipolyse (vet afzuigen zonder mes) en een ooglidcorrectie. Daarnaast is TheBodyManager hét adres voor hand- en voetverzorging, massage en spierversterking.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply