Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je verrassen door een geweldig kapsel
  Rate this post

  Wil je je haar onder handen laten nemen bij een ­kapsalon waar écht de tijd voor je wordt genomen? Waar jouw wensen vooropstaan? Dat kan!

  Styling’S is een kapsalon waar alleen topstylistes werken. Die volgen niet alleen allerlei trainingen en scholingen, maar geven ze ook aan collega-kapsters! Ze willen het beste en mooiste uit zichzelf en uit hun klanten halen.

  De salon is er voor mannen, vrouwen en kinderen. Iedereen kan er terecht voor alle kappersbehandelingen, maar blinkt echt uit in het totaalconcept rond knippen en kleuren. ­Bovendien kun je er terecht voor haarverlengingen. Die haarverlengingen zijn vriendelijk voor jouw eigen haar én huid.
  Eigenaresse Brigiet Schoemaker: ‘In de afgelopen 15 jaar hebben we een fijne vasteklantenkring opgebouwd. De service gaat bij ons heel ver. Zo worden klanten onthaald met heerlijke thee, koffie of cappuccino van Kaldi. Een bezoek aan ons moet leuk en gezellig zijn. We willen dat elke klant een behandeling geven waar die blij van wordt. We maken graag het verschil en willen niet de duurste, maar wel de beste zijn!’

  Ambassadeurs-actie
  Brigiet: ‘We vinden het ook geweldig als onze klanten anderen op ons wijzen. Dan krijgt niet alleen die vaste klant een aardigheidje, maar ook de nieuwe klant. We waarderen iedereen, elke keer weer.’

  Visagie
  Naast een prachtig kapsel kun je bij Styling’S ook terecht voor visagie, voor bijvoorbeeld een feestje. Voor bruiden is er een bruidsservice. Op de mooiste dag van je leven kun je natuurlijk je eigen make-up aanbrengen, maar het is veel leuker en ontspannender om dit door de professional te laten doen!

  Wil je ook ervaren hoe het is om geholpen te worden in een kapsalon waar tijd en aandacht aan je wordt besteed? Maak dan een afspraak. Dat kan door te bellen of online te boeken, of kom gezellig even langs. Wij staan graag voor je klaar en kijken er naar uit om je te verrassen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply