Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je voeten in de watten leggen
  Rate this post

  Geef toe: de verzorging van je voeten staat vrij laag op jouw prioriteitenlijstje. Dit komt simpelweg omdat jouw voeten meestal tóch verstopt zitten in dichte (sport)schoenen, enkellaarsjes of sneakers. Een verdere verzorging (zoals het behandelen van eeltplekken of het smeren van een vochtinbrengende crème) is dan niet echt noodzaak. Toch? Maar waar komen die droge huid, eeltplekken en kloven dan vandaan?

  Langzamerhand is het weer tijd voor open schoenen. Maar of jouw voeten daar al klaar voor zijn? Ineens word je er pijnlijk van bewust dat wat extra aandacht en verzorging voor je voeten eigenlijk helemaal geen overbodige luxe is. Een nadeel van het vaak dragen van dicht schoeisel, en zéker wanneer dit geen ademend materiaal is, is namelijk dat je voeten worden blootgesteld aan een broedplaats van bacteriën. En wanneer je voeten niet de nodige zorg en aandacht krijgen, is dat effect meteen te voelen én te zien. De huid van je voeten voelt bijvoorbeeld droog en trekkerig aan. Je hebt niet alleen last van eeltplekken, maar ook misschien van verkleuringen in je nagels, kloven, of ingegroeide en afgebroken nagels. Heb je weleens gedacht aan een heerlijke cosmetische pedicurebehandeling om je voeten eindelijk eens te geven wat zij verdienen?

  Verschillende mogelijkheden
  Om je voeten de nodige aandacht te geven die zij verdienen, kun je een heerlijke spa-pedicure ondergaan. Schoonheidsspecialiste Sandra vertelt: ‘Wij hebben een uitgebreid keuzemenu aan voetbehandelingen. De OPI ProSpa Express pedicure is kort maar krachtig. Je krijgt een voetenbad, je teennagelriemen worden teruggeduwd, eventuele velletjes worden verwijderd en je teennagels worden gevijld en gepolijst. Je kunt de behandeling ook uitbreiden met een heerlijke scrub, een korte voetmassage en extra voetverzorging met onder andere een teennagelriemolie en een zachte voetenbalsem, en behandeling van problemen als eelt.

  In 60 minuten komt alles aan bod!
  De crème de la crème onder de pedicurebehandeling is de OPI ProSpa Masters Spa. In deze zestig minuten komen alle essentiële onderdelen aan bod. Daarbij geniet je ook nog van een heerlijk voetmasker, én van een massage van je voeten en onderbenen. Gun jezelf de weldaad van een pedicurebehandeling. Je gaat niet alleen met mooie en goed verzorgde voeten naar buiten, maar ook met een opgewekt en uitgerust gevoel!’

  Beautytip van Sandra
  ‘Breid je pedicurebehandeling uit, en laat de nagels van je tenen voorzien van een heerlijk fris tintje. De kleuren die op dit moment ‘in’ zijn, zijn onder andere roze, violet en bloemblaadjesgroen. Maar klassiek rood of roze zijn natuurlijk ook altijd goed. Jouw stijl, jouw kleur! Ook leuk: kies voor een manicure, en geef de nagels van je handen dezelfde kleur. Zo ga jij niet alleen met mooie voeten, maar ook met mooi gelakte én goed verzorgde handen weer naar buiten!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply