Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je voeten zomerklaar maken
  Rate this post

  In de zomer, wanneer je in slippers of open schoenen rondloopt, wil je toch dat je voeten er goed uitzien? Laat daarom nu je voeten zomerklaar maken bij pedicure Olga Upperman in Lochem.

  Je kunt bij Olga bijvoorbeeld terecht om een schimmelnagel te laten behandelen. De nagel wordt dan dun gefreesd en weer opgebouwd door middel van gel. Het resultaat: een nagel die niet te onderscheiden is van de andere nagels. Deze behandeling is in principe pijnloos, en de nagel kan na de behandeling ook gelakt worden.
  Als je last hebt van een afwijkende teenstand, kan Olga een orthese aanbrengen. Hierbij wordt de teen door middel van druk in de juiste stand gezet. Ook bij likdoorns kan de pedicure uitkomst bieden.
  Voor het behandelen van een ingroeiende nagel werkt Olga met de nagelbeugelregulatietechniek. Hierbij wordt een beugeltje op de nagel geplaatst, om die nagel in de juiste stand terug te dwingen. Klanten van Olga verbazen zich erover dat er zó snel mooie resultaten zijn te behalen…
  Maar Olga doet als medisch pedicure nog meer. Zo behandelt ze ook de zogeheten ‘risicovoeten’. Het gaat dan om voeten met een verhoogd risico op complicaties als gevolg van bijvoorbeeld een ziekte. Denk hierbij aan onder andere de diabetische, de reumatische, de verwaarloosde, de oudere en de spastische voet. De zomer komt eraan! Door een bezoek te brengen aan de pedicure, houd je je voeten in een uitstekende conditie. Laat je voeten weer stralen en maak een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply