Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je zien!
  Rate this post

  In mijn praktijk hoor ik cliënten vaak praten over thema’s rondom zelfvertrouwen. We kunnen onszelf aardig remmen doordat we te weinig vertrouwen hebben in onszelf. Gek eigenlijk, want zo worden we niet geboren. Als baby vraag je je niet af of je te veel ruimte inneemt. Welnee: als je aandacht wilt, dan laat je van je horen!

  Door ervaringen in ons leven, door gedachten, associaties of normen gaan we in de loop van onze ontwikkeling vaker twijfelen aan onszelf. Dat is op zich niet erg, want hierdoor lopen we niet in zeven sloten tegelijk. Het dwingt ons om bewust keuzes te maken of om op momenten wat voorzichtiger te zijn. Maar we kunnen ook te ver doorslaan. Dan kruipen we in onze schulp, met als gevolg dat we onze mooie eigenschappen en talenten verstoppen. Zonde; voor je omgeving, maar vooral voor jezelf, omdat je dan te weinig benut van wat er is, namelijk jouw unieke en authentieke persoon. Kom tevoorschijn; laat je zien! Op jouw manier, passend bij jouw stijl.
  Ik ben nieuwsgierig naar mensen. Mijn ervaring in de begeleiding van mensen is dat wat er tevoorschijn komt, altijd de moeite waard is.
  Haptonomie gaat over de balans tussen voelen, denken en doen. Door middel van gesprekken en vooral door concrete ervaringen word je je meer bewust van je lichaam en je gevoelens. Deze ervaringen laten je merken dat je invloed hebt op je dagelijks leven. Contact en ont-moeten spelen hierbij een belangrijke rol.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply