Rate this post
 • Laat JEZELF weer stralen
  Rate this post

  We hebben allemaal wel eens een periode in het leven dat het even niet gaat zoals we het willen. Blijf je dan bij de pakken neerzitten of ga je ertegenaan om die positieve energie weer te krijgen?

  Lukt het alleen of heb je even hulp nodig? Het is niet erg om hulp te vragen. Je wordt er niet minder van. Het is juist een kracht om ervoor uit te komen dat je net even dat zetje nodig hebt.

  Het ene zetje had mevrouw A. ook nodig. Na 30 jaar en verschillende hulpverleners ­verder, kwamen we elkaar tegen.

  Ik citeer een gedeelte uit de reactie van mijn cliënt:
  ‘Ik heb iemand gevonden die naar mij luistert en die mij begrijpt; die ik kan vertrouwen. Ik kan bij Petra mijzelf zijn. Deuren die ik dacht gesloten te houden gaan open, al bij het tweede gesprek. Met haar positieve inzet en de juiste tools is er een wereld voor mij opengegaan. Mijn gevoel komt terug; ik kan weer écht huilen en lachen. Ze stemt af op wat ík nodig heb, intuïtief en met praktische oefeningen. Ik ben nu al enthousiast wat het met mij doet en heeft gedaan. En het wordt nóg mooier. Ik zie de toekomst weer met een stralend en blij gevoel tegemoet.’
  Wil jij meer informatie over mijn coaching­traject, neem dan contact met mij op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply