Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat jezelf weer zien
  Rate this post

  Het najaar is aangebroken! Je haalt je truien en dekentjes weer uit de kast en de chocolademelk staat al te dampen. Het voelt ook wel lekker rustig: even geen twijfels meer over je lichaam. Onder een dikke trui valt alles immers net iets minder op.

  Vet kan zich verzamelen in de ‘probleemzones’ van je lichaam. Je krijgt een hardnekkig laagje op je buik, het lukt niet om van lovehandles af te komen of hebt juist last van vet bij je benen of bovenarmen. Het zijn allemaal plekken waarbij het moeilijk is om het vet te verwijderen. Je hebt alles al geprobeerd. Je ging actief sporten. Je probeerde ook allerlei diëten uit en keek iedere ochtend hoopvol in de spiegel, maar helaas. Het vet bleef rustig zitten waar het zat. Kun je hier dan echt niets aan doen?

  Neem afscheid van hardnekkig vet
  Hoe kan het dat vet op sommige plekken stug blijft zitten? Niet iedere vetlaag is hetzelfde. De onderste vetlagen zijn goed doorbloedt. Wanneer je gaat sporten of je lichaam energie nodig heeft omdat je aan het diëten bent, wordt die vetlaag aangesproken. De bovenste laag is slechter doorbloed. Deze laag kan dan ook hardnekkig blijven zitten. Dat betekent alleen niet dat je alle hoop hoeft op te geven!

  Deze ‘probleemzones’ zijn namelijk goed te behandelen met cryolipolyse. Dit is een behandeling waarbij een apparaat je vetcellen bevriest, waardoor ze afsterven en je lichaam ze af kan voeren. Zo kun je dus gericht vet verliezen. ‘Wij gebruiken de Clatuu 360,’ vertelt Madelinde Achterberg van Complete Skincare. De kop koelt 360 graden en trekt vacuüm. Hierdoor kan de kou echt doordringen tot in de huid en sterven de vetcellen af. Het resultaat is niet direct zichtbaar – het vet moet immers eerst afgevoerd worden – maar in drie maanden zie je een wereld van verschil.

  Ingepakt om af te vallen
  Een mooie aanvulling op cryolipolyse: de Bodywrap. Je wordt ingewikkeld in een wrap die afvalstoffen van je lichaam opneemt. Hiermee zijn ook problemen als striae en cellulitis minder zichtbaar te maken. Het mooiste is: terwijl de wrap het werk doet, kun jij lekker even ontspannen.

  Laserontharing
  Last van haartjes bij je bikinilijn, benen of andere plek op je lichaam die steeds maar terugkomen, hoe vaak je ook scheert? Of heb je genoeg van een geïrriteerde huid van al het epileren? Neem definitief afscheid door de haartjes te laseren. Madelinde: ‘Wij maken hierbij gebruik van de Lightsheer Diodelaser. Deze werkt met 800 nanometer, wat klinisch bewezen de beste inbrengdiepte is om haarreductie te krijgen.’

  Het najaar is bij uitstek geschikt om te beginnen met laserontharing. ‘Na een behandeling moet je namelijk uit de zon blijven, maar de zon blijft zich gedurende de winter toch verstoppen. Gemiddeld kun je met zes behandeling mooie resultaten behalen, waarbij je huid steeds zes weken moet herstellen tussen behandelingen in. Wanneer je nu begint, kun je dus aankomende zomer genieten zonder last van haartjes.’

  Complete Skincare is een erkend instituut op het gebied van beauty en health in Alphen aan den Rijn. De specialisten volgen jaarlijks opleidingen en cursussen op het gebied en maken dan ook gebruik van medische apparatuur. Ook zijn er specialisten op gebieden van ontharing, afvallen en cryolipolyse. Complete Skincare biedt een professionele oplossing voor al je huidproblemen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply