Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat jezelf zien, van top tot teen
  Rate this post

  Je doet je best om wat overtollige kilo’s kwijt te raken en je fit en in vorm te voelen. Hoewel je zo prachtige resultaten kunt boeken, blijven sommige plekjes op je lichaam vaak nog achter. Het vet kan zich namelijk verzamelen in verstopte hoekjes van je lichaam.

  Als de lente aanbreekt, de warme truien terug de kast in gaan en je steeds meer van jezelf wil laten zien, komen deze plekjes ineens volop in de spotlight te staan. Wat kun je doen om ook deze plekjes mee te nemen? Schoonheidssalon La Perle licht vier van hun brede aanbod aan behandelingen uit, waarmee ze steeds weer prachtige resultaten weten te boeken.

  Ook afvallen op ‘moeilijke’ plekken
  Het is in de praktijk erg moeilijk om overtollig vet op een specifieke plek kwijt te raken. Als je bijvoorbeeld van het vet in je arm af wil, kan het maanden duren voor je ook maar een begin van resultaat begint te zien. Daar is een makkelijkere oplossing voor! Met cryolipolyse kun je vetcellen bevriezen, waardoor ze beginnen te verdwijnen. Het maakt je huid steviger en zorgt ervoor dat het vet op deze en andere moeilijke plekken eindelijk is verdwenen.

  Een facelift, zónder operatie
  Ook je gezicht is een van deze ‘moeilijke’ plekken, maar voor je gezicht is een andere behandeling nog geschikter. Met de Ultraformer III kun je een facelift krijgen, je gezicht strakker maken en een sprekender gezicht krijgen. Het allermooiste is: er komt geen operatie bij kijken, en na één behandeling zie je voor zes maanden nog resultaat.

  Een steuntje bij het afslanken
  Deze behandeling, met medische oorsprong, kan je heel erg helpen bij het afslanken. Met de Universal Contour Wrap kunnen we het natuurlijke afslankproces van je lichaam bevorderen. Er worden gifstoffen uit het vetweefsel gezuiverd, en het lymfesysteem van je lichaam wordt gestimuleerd, zodat je lichaam deze stoffen sneller kan afvoeren. Dit resultaat zie je razendsnel: al na de eerste behandeling verliezen klanten gemiddeld vijftien centimeter in hun lichaamsomtrek.

  Stop vervelende haargroei
  Haartjes kunnen alleen ook opduiken op plekken waar je ze liever niet wil hebben. Hierdoor blijf je alsmaar scheren en epileren, maar op den duur keren de haartjes altijd terug. Met laserontharing kunnen we overmatige haargroei op je gezicht, benen en armen terugdringen en voorkomen dat het terugkeert. We maken gebruik van een diodelaser, deze werkt snel en effectief op de haarzakjes in. Het haarzakje wordt zo behandeld zonder dat de huid beschadigd raakt. Scheren en epileren hoef je jezelf daarna niet meer druk over te maken!

  Het puntje op de i: een gezichtsbehandeling
  Een lichaamsbehandeling kun je afmaken door het te complementeren met een heerlijke gezichtsbehandeling, om jezelf even helemaal in de watten te laten leggen. Bij Schoonheissalon La Perle zijn meerdere behandelingen mogelijk. Bij een snelle behandeling krijg je een reiniging, een fijne scrub, heerlijk gezichtsmasker en een verzorgende crème. Als de dagelijkse sleur in je lijf is getrokken, kun je ook aankloppen voor een antistressbehandeling: een fijn momentje voor jezelf, waarop je even geen zorgen en stress hoeft te ervaren. Ook voor het behandelen van acne kun je bij La Perle terecht.

  Over Schoonheidssalon La Perle
  Schoonheidssalon La Perle biedt een scala aan behandelingen en specialisaties op alle mogelijke vlakken, van huidproblemen tot ontspannende gezichtsbehandelingen. Omdat de salon nauw samenwerkt met een cosmetisch arts en huidtherapeut, kunnen alle behandelingen op elkaar afgestemd worden, zodat daadwerkelijk ieder huidprobleem aangepakt kan worden! Schoonheidssalon La Perle is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, anti-aging en huidverbetering door middel van peelings, injectables, plasmalicht, endermologie en cryolipolyse.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply