Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laat jij je bevriezen?

  Vetcellen rennen al weg bij het woord ‘kou’. Het idee alleen al. Als je jouw vetcellen laat bevriezen, kan dit je slanker maken. Zeg maar ‘bye bye’ tegen die blubberbillen, onderkin én te volle dijen. Bevriezen maakt slank: valse hoop of niet?

  Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen.
  De onderste laag zit dicht op de spieren en heeft een goede doorbloeding. Deze laag is dan ook goed aan te pakken door gezonde voeding én voldoende beweging. Maar wist je daar daarboven nóg een laagje vet zit? Deze laag krijgt bijna geen doorbloeding. Sporten en eten hebben weinig invloed op deze vetlaag. Dit laat je al gauw nadenken over andere opties.

  De Cryolipolyse-Cryo21 behandeling
  De naam van de behandeling zegt je waarschijnlijk weinig of niets. Je kunt cryolipolyse als een alternatief voor liposuctie zien. Je kunt er niet zoveel mee afvallen als met liposuctie, maar wél kleine specifieke hoeveelheden. Vetcellen kunnen niet tegen kou. Bij de behandeling wordt het lichaamsvet afgebroken door het weefsel sterk te koelen. Als de temperatuur snel daalt, gaan de vetcellen kristalliseren. Daarna verlaten ze je lichaam via de natuurlijke weg én ze komen niet meer terug. Het eerste resultaat is al direct na de behandeling te zien. Wanneer vetcellen bevroren worden, leidt dit tot een blijvend resultaat. Geen valse hoop dus, maar een techniek die ervoor kan zorgen dat je eindelijk dat silhouet krijgt waar je altijd al van droomde.

  Show me the results!
  Je wilt natuurlijk weten wat de resultaten zijn als
  je aan deze behandeling begint. Daar komen ze:

  • Heupen en benen: vet wordt definitief ­verwijderd op de benen, knieën én heupen.
  • Billen: je krijgt mooiere en strakkere rondingen op je billen, minder vet én minder cellulite.
  • Onderkin: je kin wordt verstevigd en je onderkin verdwijnt.
  • Armen: minder vet, strakke armen én huid.
  • Buik en lovehandles: geen overtollig buikvet meer!

  Cryolipolyse zorgt ook voor een algeheel liftend effect en ook voor contourverbetering en ­afslanking van het lichaam.

  Waar kan ik terecht?
  Oprichtster Corinne Tettelaar van Bodymaker is de afgelopen 15 jaar bezig geweest om de juiste combinatie te vinden tussen gezond eten, afslanken, sporten en diëten. Dit is uitgegroeid
  tot een passie die haar dagelijks inspireert.
  Ze heeft ontdekt dat afvallen op sommige plekken gewoonweg héél lastig is. Dit kan frustrerend werken. Toen Corinne voor het eerst in aanraking kwam met Cryo21 vetcelbevriezing, wist ze niet wat ze meemaakte. Ze is één maat afgevallen,
  en ook nog eens op de juiste plekken! Ze heeft het roer omgegooid in haar leven en ze wil dit delen met mensen om haar heen. Het heeft haar leven meer plezier gegeven omdat ze letterlijk beter in haar vel zit. Ze vindt het geweldig dat ze nu ook anderen heel erg blij kan maken met deze afslankmethode! ‘Retteketet weg met dat vet, dankzij Mrs. Tet!’ is haar slagzin geworden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply