Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat jouw huid je niet in de weg zitten
  Rate this post

  Weet je niet meer weet wat je met je huid aan moet? Dat is ook niet zo gek, aangezien er zoveel factoren zijn die er invloed op hebben. Daar komt ook nog eens bij dat ieder mens een unieke huid heeft met eigen behoeften. Een hoop om te overwegen dus.

  Voor veel mensen is huidverzorging een lastig klusje, maar voor Susan Dijkhuis is het altijd al haar passie geweest. Ze biedt een reeks aan huidbehandelingen aan waarbij ze zich richt op het vinden van de meest passende verzorging van de huid. Daarnaast vindt ze het gebruik van producten met de juiste ingrediënten uiterst belangrijk. Irriterende stoffen komen bij haar niet de salon in.

  Advies op maat
  Susan gebruikt bij haar behandelingen huidverbeterende producten van Dermalogica, die ook geschikt zijn voor jouw huidtype. Heb jij geen idee welk huidtype jij hebt? Geen paniek! Susan brengt je gezicht gratis in kaart door middel van Dermalogica Face Mapping. Deze huidanalyse maakt het mogelijk om verschillende huidtypes, huidcondities en huidproblemen te onderscheiden. Zo krijg je écht advies op maat, waardoor het mogelijk wordt om jouw huid specifiek en effectief te behandelen.

  Over Susan
  Na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste deed Susan eerst werkervaring op in een andere salon, maar op een gegeven moment gaf dit haar niet meer genoeg voldoening. Dus besloot ze daarna om andere schoonheidsspecialisten op te leiden. Dit deed ze met veel plezier, tot ze de kans kreeg haar eigen salon te runnen: Salon Jula. Susan is nu helemaal op haar plek en ze doet niks liever dan elke dag lekker bezig zijn. Daar krijgt ze de meeste energie van, want ze kan de hele dag door mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Naast huidverbetering biedt ze ook nog vele andere behandelingen aan. Van permanente make-up tot waxen en spray tan: ze kan overal bij helpen. Met haar behandelingen kan Susan jou laten stralen!

  Een spannende aankondiging
  Al negen jaar zit Susan al met Salon Jula aan het Boterdiep te Groningen. Maar er is groot nieuws voor vaste én nieuwe klanten: ze gaat verhuizen! ‘De salon blijft in Groningen, maar vanaf oktober ben ik te vinden aan de Nieuweweg 10. Ik ben helemaal verliefd op dit prachtige pand en ik weet zeker dat de klanten dat ook zullen zijn!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply