Rate this post
 • Laat jouw huid weer stralen
  Rate this post

  Bij schoonheidssalon Skins Only voeren wij diverse gezichtsbehandelingen voor huidverbeteringen uit omdat jouw huid, je grootste orgaan, het soms zwaar heeft te verduren, zeker na een ziekte of bepaalde medicaties.

  Bij Skins Only is niets standaard. Alles is maatwerk, innoverend en bewezen effectief. Alle gezichtsbehandelingen zijn uniek en afgestemd op de behoefte van jouw huid en huidverzorging.
  Je eerste behandeling begint altijd met een gratis intakegesprek. Tijdens deze intake bespreekt de huidspecialist jouw huidconditie, je verwachtingen, je wensen en de mogelijkheden. In de eventuele daaropvolgende gezichtsbehandelingen worden je ervaringen geëvalueerd. Gedurende deze gehele periode staat je huidcoach tot jouw beschikking.

  Van huidverbetering tot ontspanning
  Schoonheidssalon Skins Only vult de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar arts of kliniek. Wij werken met de nieuwste apparatuur en met speciale huidverbeterende producten, ook voor thuis. Bij ons draait het om jou en is jouw huid onze zorg.
  Bij ons word je geadviseerd en verwend, en we houden rekening met alle omstandigheden. Bij een beschadigde huid is het belangrijk om de huid zo snel mogelijk te behandelen met de juiste gezichtsbehandeling. Dit is om de huid te herstellen en diepere schade aan de huid te voorkomen.
  Je kunt zelf thuis elke dag iets aan huidverzorging of verbetering doen. Wij hebben voor iedere huid een passende verzorging, maar de basis van dit traject begint bij de huidspecialist van Skins Only, waarbij je zichtbare uiterlijke verbeteringen bereikt waardoor je je prettiger zult voelen.

  Permanente make-up
  Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet altijd voldoen. Permanente make-up kan dat wel! Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke hairstrokes en een stralende oogopslag zijn nú binnen handbereik met permanente make-up. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd voor een perfect, stralend en langdurig resultaat.
  Wij kunnen ons voorstellen dat je niet zomaar de beslissing neemt om permanente make-up te laten aanbrengen. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend consult.
  Het zetten van perfecte permanente make-up is vakmanschap. Deze uitmuntende vakkennis, samen met intelligente apparatuur, verzekert je van langdurig perfecte permanente make-up. Na deze behandelingen zie je er ook zonder inspanningen goed uit.

  Skins Only is goedgekeurd door de GGD en voldoet aan de eisen van het Ministerie voor Volksgezondheid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply