Rate this post
 • Laat jouw wens uitkomen
  Rate this post

  Heerlijk een beetje wegdromen over wat je nu eigenlijk zou willen. Je hebt het idee dat je ervoor kunt gaan… Dit is de periode van de wensen. Ga jij de nieuwe kansen in het nieuwe jaar benutten?

  Hoe leuk is het om jouw wensen om te zetten en een nieuwe start te maken met verbeteringen… Start in het klein en met het uitvoerbare. Mag ik je dan helpen met jouw huidverbetering?

  Uiteindelijk, of we nu jong óf juist wat ouder zijn: we hebben altijd verbeter-wensen wanneer we naar onze huid kijken. Dat tijdelijk bestrijden of camoufleren lukt soms wel, maar echt: de oorzaak aanpakken en op termijn verbeteren is een volgende stap.

  Streven naar resultaat: dat kan via ‘de Personal Start-Up’ bij More Beauty.

  Tijdens drie afspraken gaan we jouw wensen bespreken en kijken hoe we jouw huid weer zo snel mogelijk mooi kunnen krijgen.
  1. Persoonlijk welkom, advies en grondige reiniging
  2. Behandeling op maat
  3. Behandeling mét duidelijke toekomstvisie om het behaalde resultaat zo lang mogelijk vast te houden.

  Zet jouw wens om in ‘gewoon doen’ en plan alvast je eerste afspraak!

  Stel je vraag…
  Elke uitgave geeft Josephine antwoord op jouw vragen over beauty en verzorging.
  Ik krijg steeds meer bruine vlekjes op mijn huid. Hoe zou dat komen?
  Naarmate wij ouder worden, krijgen wij vaker te maken met pigmentvlekjes. Helaas wisten wij vroeger niet altijd dat we zuinig op onze huid moesten zijn en gingen we massaal ‘bakken’ in het zonnetje. Inmiddels is het duidelijk dat die zon van toen nu de schade op de huid laat terugkomen in de vorm van pigmentvlekjes, die helaas meer en groter kunnen worden.

  Advies: bescherm je huid tegen verbranding door de zon! Tegenwoordig zijn er fijne crèmes met SPF die je kunnen beschermen tegen latere huidschade. En denk dus niet ‘Die vlekken, mij overkomt dat niet’, want helaas zie ik steeds meer té jonge mensen al met vlekjes, en dat is zonde, toch?

  Van mij voor jou
  Tot en met het voorjaar blijft de totaalprijs voor deze drie afspraken € 150!
  Houd rekening met drie keer een uur van je tijd.

  Dé anti-agingspecialist
  More Wellness & Beauty is dé specialist in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag voor anti-aging en huidtherapieën. Het sterker maken van de huid waardoor deze langer mooi blijft: dat is de passie van Josephine. Alweer 13 jaar zet ze zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen; niet alleen door hun de juiste behandeling te geven, maar ook om net dat beetje extra zorg te bieden.

  Je kunt bij More Wellness & Beauty onder andere terecht voor:
  – OX Synergie zuurstofbehandeling
  – pigmentvlekverwijdering
  – Meso | Skin Therapy
  – permanent ontharen
  – tatoeageverwijdering
  – visagie en nagels

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply