Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laat je klachten wegmasseren

  De klok is allang een uur terug en je lichaam en geest zijn druk bezig om zich aan te passen aan de donkere dagen. Als je ‘s ochtends opstaat, duurt het een stuk langer voordat je echt wakker bent. En echt fit voel je je ook niet; het ene kwaaltje volgt het andere op. Daar moet wat aan veranderen, zodat jij de winter vol energie doorkomt!

  Je energie is ver te zoeken, maar er moet wél gepresteerd worden. Werken, het huishouden, de voorbereidingen voor de feestdagen en alle andere dingen die nog op je to-do-lijst staan. Je wordt al moe als je er alleen al aan denkt. Wat jij nodig hebt is ontspanning!

  Masseur Joviene Lourens: ‘Als je bewust kiest voor ontspanning, ga je merken dat je ook sneller energie krijgt. Je lichaam komt weer in balans en kan invloeden van buitenaf beter reguleren. Massage is een perfecte manier om je lichaam hier een handje bij te helpen. Het geeft niet alleen ontspanning, maar is juist ook geschikt om uiteen­lopende klachten te behandelen. Denk aan nek- en rugklachten, spierpijn, vermoeidheid of (terugkerende) blessures. Ik geef onder andere sportmassages. Veel mensen denken dat deze massagevorm alleen geschikt is voor sporters. Maar ook als je nooit sport, kun je veel baat hebben bij sportmassage. Je kunt namelijk dezelfde klachten hebben als een sporter, bijvoorbeeld door stress of een verkeerde houding. Ik help je om van jouw klachten af te komen.’

  ‘Naast sportmassage geef ik ook voetreflexmassage, shiatsu en stoelmassage. Afhankelijk van jouw klachten bekijken we welke massagevorm de beste remedie voor jouw klachten is. Vervolgens stel ik een behandelplan op. Vaak merk je na een aantal behandelingen al verbetering van jouw klachten. Zo kun je ontspannen en zonder pijn optimaal genieten van de komende winter en de feest­dagen!’, besluit Joviene.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply