Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat die kou maar komen!
  Rate this post

  Gure wind, striemende regen, vrieskou. Je huid heeft in de winter heel wat te verduren. Een beetje extra verzorging kan in deze maanden dan ook beslist geen kwaad. Wees lief voor je huid.

  Microdermabrasie
  Heb jij helemaal genoeg van je rimpels of grove poriën, littekens, pigmentvlekken of een doffe, verouderde en slappe huid? Dan is de MedCos  MicroSkinPolish (MSP) behandeling iets voor jou. Het is een complete drie-in-eenbehandeling die je huid verbetert en verjongt.

  Stap 1: Met behulp van microdermabrasie worden dode huidcellen verwijderd en de aanmaak van  collageen en elastine gestimuleerd.
  Stap 2: Met een low level laser worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd en de doorbloeding gestimuleerd. Kleine oneffenheden in je huid  worden opgevuld met hyaluronzuur.
  Stap 3: Als laatste wordt je huid gepolijst met  een krachtig serum met actieve ingrediënten zoals vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie. Het resultaat is een egale, gezonde en  veerkrachtige huid.

  Kuurbehandelingen
  Om je huid weer gezond te krijgen, is soms meer dan één behandeling nodig. Dermage Skinclinic biedt veel kuurbehandelingen aan. Tijdens een gratis intakegesprek hoor je er alles over.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply