Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laat je lach stralen!

  Zie je op tv ook al die vrouwen met stralend witte tanden? En denk je ook wel eens ‘Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen?’ Nou, daar zijn manieren voor!

  Je kunt er zelf veel aan doen om je gebit witter te krijgen. Goed poetsen is natuurlijk het eerste waar je aan moet denken. Er zijn verder verschillende soorten fruit waarvan de zuren zorgen voor wittere tanden, zoals zure appels en aardbeien. Ook zuivelproducten hebben een gunstig effect op je tanden. Heeft dat geen of te weinig effect bij jou? Dan kun je ook nog je tanden laten bleken. Met een goede bleekbehandeling is het mogelijk om je tanden een flink aantal tinten witter te krijgen. En dat gebeurt op een veilige en pijnloze manier!
  Vroeger werd het bleken nogal eens gedaan met producten met een hoog gehalte aan waterstofperoxide. Dat is een kleurloze vloeistof die schadelijk is voor het tandbeen. In Europa mag sinds 1 november 2012 door schoonheidssalons maximaal 0,1% waterstofperoxide in de bleekgel worden gebruikt. Voor tandartsenpraktijken is het maximum 6%. Er zijn gelukkig andere middelen die geen waterstofperoxide bevatten om tanden mee te bleken.
  Schoonheidsspecialiste Tamara Curré gebruikt producten op sodiumbasis. Deze producten bevatten geen waterstofperoxide en zijn niet schadelijk voor je gebit en lichaam! Je kunt hiermee ook je tanden laten bleken als je zwanger bent.
  Bij Tamara’s Time for beauty and care kun je verder terecht voor onder andere manicure, pedicure, nagelstyling, microdermabrasie en ontharen door middel van waxen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply