Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je levensenergie stromen!
  Rate this post

  Als ik vraag ‘waar wil je verandering in in je leven?’, antwoorden mensen vaak dat ze erg moe zijn. Jezelf moe door het leven slepen is niet normaal. Vaak is er dan sprake van een energielekkage. Met een zielenconsult is dit vaak gemakkelijk te verhelpen. Je onderbewuste weet precies waar de lekkage zit en wat je moet doen om je energieker te voelen.

  Tijdens een consult bij Prana-levensenergie kun je contact maken met je onderbewuste, je ziel of je hart. Dit kan je helpen bij datgene waar je last van hebt, bijvoorbeeld stress, fysieke pijn, heftige emoties, relatieproblemen, allergie, gevoel van eenzaamheid, angst of niet lekker
  in je vel zitten. We doen dit door middel van een spiertest. Hiermee maken we contact met je onderbewustzijn, je ziel of hart, en deze geeft aan welke methode we nodig hebben om je last kwijt te raken. De methodes kunnen in een consult van een uur gedaan worden. Soms is er een vervolgconsult nodig, soms niet.
  Voordeel van dit consult is dat er niet veel ­gepraat of nagedacht hoeft te worden. We kijken niet zozeer naar waar het vandaan komt, maar wat we, of eigenlijk jij, er nu, vanaf vandaag aan kunt doen, zodat je zelf­standig (weer) je levensenergie kunt laten stromen en kunt genieten van het leven.
  De kosten van een consult (één à anderhalf uur) zijn € 70,-incl. 21% BTW. De consulten zijn geschikt voor alle leeftijden. Tevens biedt Marjoleine ontspaninngs-massages aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply