Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je nare gevoelens los
  Rate this post

  Als iemand in balans is, zijn het lichaam en de geest helemaal op elkaar ingespeeld. Maar dit is helaas niet altijd zo, en het lichaam kan dan te maken met bijvoorbeeld een ziekte, een blessure, een allergie of een vitaminetekort, of je kunt een emotioneel probleem hebben, zoals een depressie of faalangst.

  Met NEI-therapie is het mogelijk om de oorzaak te achterhalen en die te behandelen. NEI-therapie is een combinatie van methoden en technieken uit de oosterse en westerse geneeskunde. ‘NEI’ is een afkorting van ‘Neuro-Emotionele Integratie’. De centrale gedachte achter de therapie is dat iedereen zowel een bewustzijn als een onderbewustzijn heeft. In je onderbewustzijn is alles uit je verleden opgeslagen. Door middel van NEI kan de therapeut bekijken waar bij jou een blokkade zit, en welke emotie daarmee gemoeid is. Met behulp van eenvoudige spiertesten uit de kinesiologie (‘de leer van de beweging’) zoekt de therapeut naar het ontstaansmoment van deze emotie. Als dat gevonden is, kan de therapeut ervoor zorgen dat je die emotie loslaat, zodat je lichaam zichzelf verder kan herstellen en je weer in balans komt.

  Individuele aanpak
  NEI-therapeut Roelie Pals bekijkt samen met jou wat het beste past bij jou en jouw klachten. Daarvoor wordt een behandelplan op maat gemaakt. Het kan immers zijn dat je alleen een lichamelijke klacht hebt, of alleen een emotioneel probleem, of allebei.

  Geschikt voor iedereen
  NEI en kinesiologie zijn geschikt voor iedereen van elke leeftijd, van baby tot volwassene, en is er voor iedereen die van een bepaalde klacht af wil komen en wil weten waar die klacht vandaan komt, zonder dat er over een vervelende gebeurtenis uit het verleden gepraat hoeft te worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply