Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je ogen schitteren!
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken?

  Permanente make-up is dé manier om wenkbrauwen of eyeliners altijd perfect op orde te hebben. Praktisch en mooi onder alle omstandigheden; waar je ook bent of wat je ook doet. Permanente make-up is bedoeld als versterking van de natuurlijke contouren en is het mooist als het niet opvalt.
  Permanente make-up (of ‘PMU’) is een techniek waarbij met een flinterdunne naald pigment vlak onder de opperhuid wordt ingezet. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. Bij de wenkbrauwen wordt de vorm eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’, dan wordt het pigment in de huid aangebracht.

  Voor de wenkbrauwen werk ik met de schaduwtechniek en de hairstroke-techniek. Bij de schaduwtechniek wordt de ondergrond van de wenkbrauw helemaal ingekleurd. Bij de hairstroke-techniek worden heel fijne lijntjes (haartjes) in de huid gepigmenteerd in de kleur en de vorm van de bestaande haartjes en de haargroeirichting. Als permanente eyeliner kan een zeer dun lijntje tussen de wimperhaartjes gezet worden. Met deze methode lijken de wimpers voller en natuurlijker.
  Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi. Geleidelijk vervaagt de pigmentatie, en na verloop van tijd kom je terug voor een opfrisbeurt.

  Permanente make-up wordt in Nederland sinds ongeveer 1988 toegepast. Zelf heb ik al ruim 15 jaar permanente eyeliners en wenkbrauwen, en ik ben er nog dagelijks blij mee!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply