Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat oneffenheden camoufleren
  Rate this post

  Weet jij niet hoe jij jezelf mooi kunt opmaken? En kamp je met oneffenheden, zoals puistjes, wallen, pigmentvlekken of andere rode plekjes?

  Ik laat je zien hoe je oneffenheden gemakkelijk kunt camoufleren, zonder heel veel lagen make-up te gebruiken. Daarna kun je het zelf ­proberen en geef ik je advies, zodat je weet hoe jij jezelf thuis kunt opmaken. Ook vertel ik je wat er in de make-up zit, zodat je de juiste ­producten kunt gebruiken voor jouw huid. Denk aan vitamine E, SPF-bescherming en hydraterende producten.
  Ik ga kijken wat bij je past, en ook kijken we samen naar de trends van het seizoen. We kijken naar de kleur die het beste bij je past, welke make-up je gebruikt en hoe vaak.
  Je komt ook te weten wat de juiste manier is om je make-up te verwijderen van je gezicht, om de verspreiding van puistjes te voorkomen. Verder krijg je adviezen over de manier waarop je je huid het beste kunt verzorgen, en wat voor huidtype je hebt. Daarin geef ik advies welke crème het meest geschikt is voor jouw huid. Denk aan een droge huid, een vette huid en een gecombineerde huid.
  Ik geef ook visagieworkshops voor groepen vriendinnen, vrijgezellenavonden, en tieners die kampen met huidproblemen of gewoon willen experimenteren met make-up en kleuren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply