Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je oude patronen los
  Rate this post

  Een cliënte van mij meldde zich met de vraag ‘Welke keuzes moet ik nu maken voor de toekomst, mijn werk, zodat het weer klopt met wie ik ben?’. Herstellende van een burn-out zocht zij nieuwe antwoorden, die we met behulp van neuro-emotionele integratie (NEI) konden vinden.

  Wat maakte dat zij een burn-out kreeg? Welke aanpassingen deed zij al die tijd om aan de wensen van haar werk, vrienden, gezin te kunnen doen? Vragen als ‘Wie ben ik eigenlijk en wat ga ik doen met mijn kwaliteiten in  mijn leven?’

  Met NEI vonden we antwoorden in patronen die mijn cliënte altijd had gebruikt. De gedachte dat je iets doet wat anders is dan mensen van je verwachten voelt voor de meesten niet erg veilig. We willen graag ergens bij horen, soms ten koste van onszelf.
  Mijn cliënte leerde haar patronen en oude angsten los te laten met de NEI-methode en gebruik te maken van haar sterke kanten. Ze maakte de weg vrij om haar dromen en verlangens te herontdekken en vorm te geven in een volgende fase van haar leven. Hierdoor staat ze meer in verbinding met haar eigen ‘ik’, haar kwaliteiten, wensen en verlangens.

  Tijdens momenten van rust, zoals een vakantie, een andere omgeving, intensieve meditatie en zelfs een burn-out, worden mensen zich vaak bewust van ‘waar de schoen wringt’. De uitdaging is dan te durven kiezen voor een nieuwe richting en het oude los te laten. Een NEI-coach kan je daar heel goed bij ondersteunen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply