Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat de pijn wegmasseren…
  Rate this post

  Een pijnlijke rug, knie of voet. Dit zijn klachten die er langzaam in kunnen sluipen en die wel bij je leeftijd zullen horen. ‘Je moet er maar mee leren leven’ krijg je dan te horen. Maar het hoeft niet! Met een nieuwe massagetechniek is er wat aan te doen.

  De Lumbaalmassage is gebaseerd op het corrigeren van beenlengteverschil. Door beenlengteverschil komt het bekken scheef te staan en slaat het SI-gewricht vast. Doordat de wervelkolom de scheefstand gaat corrigeren, gaan wervels scheef zitten, worden spieren overbelast en worden zenuwen afgekneld, met veel pijnklachten tot gevolg.
  Door te beginnen met het beenlengteverschil op te heffen en het SI-gewricht los te maken en waar nodig de wervelkolom te corrigeren, komt het lichaam weer helemaal in balans en nemen de pijnklachten bij de eerste behandeling al grotendeels af, of verdwijnen die zelfs helemaal. Een korte bekkenrandmassage versterkt het resultaat.

  Natuurlijke technieken
  De unieke technieken van de Lumbaalmassage worden een natuurlijke wijze toegepast, zonder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken! Bovendien voorkomt het achteraf vervelende napijn of een beurs gevoel. Spieren en zenuwen worden gestimuleerd om het lichaam in staat te stellen bestaande blokkades op te heffen en daarmee zichzelf te herstellen. Snelle verbetering kan worden verwacht bij lage rugpijn, uitstralingspijn in de benen, knieklachten, onderbeenklachten, voetklachten en hielspoor.

  Positief resultaat
  De Lumbaalmassage in combinatie met de Atlasmassage maakt de behandeling helemaal compleet. Ondanks de korte duur van beide massages heeft het vaak een verbluffend merkbaar resultaat, na één behandeling!

  De Atlummassage is uitsluitend een wellnessmassage die in de meeste gevallen als neveneffect direct een positief resultaat oplevert ten opzichte van andere massages. Het is derhalve geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere of alternatieve zorg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply