Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat het plaatje kloppen
  Rate this post

  Je wilt als persoon of zelfstandig ondernemer dat je professionaliteit uitstraalt. Dat je laat zien wie je bent en waar je voor staat, zodat je je kunt onderscheiden van concurrenten. Hoe doe je dat? 

  Imagocoach Nancy van den Heuvel onderzoekt met jou wat jouw waarden zijn. Waar zitten jouw passie en kunde, en waar ga jij van stralen? Een belangrijk onderdeel daarvan is de kleding die je draagt. Welke kleding is voor jou persoonlijk geschikt en welke kleding kun je maar beter niet dragen? De imagocoach vertaalt jouw kwaliteiten in de juiste aankleding van jou als persoon of als ondernemer. Het geeft vertrouwen als jij in je geheel klopt (van binnen en buiten) en men jou op de juiste waarde weet te schatten.

  Tegenwoordig is het ook belangrijk om aan iemand in enkele zinnen te kunnen uitleggen wie jij bent en wat je te bieden hebt: de ‘elevator pitch’. Daar kan Nancy je bij helpen, zodat je met zelfvertrouwen precies datgene uitstraalt wat jij wilt uitstralen.

  Het kan ook heel verhelderend zijn om te weten hoe anderen jou zien. Nancy kan op systemische wijze inzichtelijk maken hoe jij overkomt op anderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply