Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat de spiegel jouw vriend worden!
  Rate this post

  Zie jij er ouder uit dan je je voelt, wanneer je in de spiegel kijkt? Ziet je huid er dof uit? Heb je rimpels die je liever niet hebt? Dan adviseer ik je een bindweefselmassage kuur! Je zult merken dat je huid steviger aanvoelt, de huidstructuur en -teint egaler worden, je rimpels verminderen, de fijne lijntjes verdwijnen en je huid gaat stralen.  

  Er wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Bij Beauty Studio Victoria zijn we een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

  Eén van de methodes is de bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannende massage!

  Techniek
  We werken met een combinatie van verschillende bindweefselmassagetechnieken, en behandelingen worden altijd aangepast aan de huid. Door middel van een droogmassage met handschoenen kunnen we zorgen voor een huidcorrectie en kunnen we statisch werken (op één bepaalde plek). Met crème wordt het bindweefsel losgemaakt worden en verklevingen of delen die vastzitten losgemaakt.
  Een anti-aging bindweefselmassagekuur bestaat uit zes behandelingen.

  Wil je weten of deze behandeling ook geschikt is voor jouw huid? Neem dan contact op met ons voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply